Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

Anabel Pantoja toca fons: «Ella té tot el que jo sempre he somiat»

Anabel Pantoja s'ha esfondrat després d'unes declaracions de la seva cosina, Isa Pantoja

Tot i que Isa Pantoja ho ha passat molt malament durant aquestes últimes setmanes, la jove també té molts motius per somriure. Està molt orgullosa dels seus èxits, ja que està a punt de graduar-se en Dret.

A més, pot presumir d'haver format una preciosa família amb la seva parella, Asraf Beno, i el seu fill, Albertito.

Així, la filla d'Isabel Pantoja cada cop es troba més forta, malgrat les complicades circumstàncies familiars. Recentment, a Secret Story, la jove s'obria en canal:

«Jo no em drogo, tampoc he tingut aldarulls, no m'he barallat, no he estat detinguda...», acusava obertament el seu germà.

«Soc una persona sana», sentenciava. «Sempre he estat com el conillet d'índies, s'han passat de la ratlla amb mi i s'han dit barbaritats quan jo no he fet res», explotava dolguda.

Isa Pantoja a 'El programa d'Ana Rosa'.
Isa Pantoja està decebuda amb el seu germà. | Mediaset
 

«En entrar amb gent anònima, que no té una intencionalitat, m'hi he sentit a gust i m'he obert amb ells», comentava sobre la seva experiència al reality.

«El meu germà és graciós, et parla sobre qualsevol cosa, sembla molt bo, però perd el seny amb tothom», al·legava en referència a Kiko Rivera. «Aquest cop ha estat amb mi i se n'ha anat molt de l'olla», insistia demolidora.

«Pot ser molt graciós, però s'ha d'anar amb compte perquè de vegades fas coses i t'ho carregues tot i amb mi ja s'ho ha carregat». Isa Pantoja deixava molt clar que les seves prioritats a la vida havien canviat completament.

Argumentava que el més important per a ella en aquest moment són l'Asraf i el seu fill. Tot i que feia un incís en alguns membres de la seva família. «De la meva família, la meva cosina Anabel i la meva mare», sostenia.

Per Isa Pantoja, «de vegades estar tranquil·la és millor que tenir raó». «Kiko no ho entén... Guardar silenci és precisament el que no ha fet».

Anabel Pantoja assegura, entre llàgrimes, sentir enveja de la seva cosina Isa

«Jo no he fet res, ell va dir coses per fer-me mal i no ha parat fins ara, però li faré cas i deixaré el tema de banda». I just per això, Chabelita sent la necessitat de girar full, «vull alguna cosa més».

«Ara em sento feliç i satisfeta. Quan tingui el meu títol em sentiré molt orgullosa perquè és una cosa que m'he treballat jo», reconeixia. «Això que he tingut a la televisió fins ara, des dels 18, fins i tot ho agraeixo i he après molt».

«He passat molt bons moments, dolents també, però em quedo amb el que és positiu», tancava contundent. De fet, només demana una cosa: «Vull anar a l'oficina als matins i prendre els divendres a la tarda alguna cosa amb els meus amics». «Quan penses que ja no pots més, com a l'esport, sempre pots una mica més», prosseguia.

Muntatge fotogràfic amb Chabelita i Anabel Pantoja.
Les cosines Isa Pantoja i Anabel sempre han estat molt unides. | CatalunyaDiari
 

A més, confessava els seus plans de futur. «Ara, vull acabar els estudis i, sí, tenir un altre nen amb Asraf. Ja tinc una família, però d'aquí a tres anys sí que em veig amb un altre nen».

La seva cosina, Anabel Pantoja, també present a plató, s'emocionava en escoltar aquestes paraules. «M'agrada el que veig i el que sento. L'envejo, ens ha superat a tots», apuntava. «Ella ha aconseguit allò que jo sempre he somiat, formar una família».

«M'ha sorprès això del nou nadó, ella té Alberto que és la meva vida sencera... Crear aquesta llar, desvincular-se, m'emociono perquè l'envejo molt. Li desitjo el millor de la vida».