Anabel Pantoja torna a ‘Sálvame’ una setmana després de deixar el programa

La col·laboradora ho justifica dient que no va ser un comiat sinó que necessitava una mica d'espai i reflexionar un parell de dies

Anabel Pantoja, sonriente, en su vuelta a 'Sálvame'
Anabel Pantoja, sonriente, en su vuelta a 'Sálvame' | Telecinco

Set dies. Això és el que ha tardat Anabel Pantoja a tornar a 'Sálvame' després que la col·laboradora decidís abandonar el programa. «No va ser un comiat», assegura ara la neboda d'Isabel Pantoja. Ara, ha tornat al programa d'allò més somrient, alegre i completament renovada: «Hi ha massa problemes al món per prendre'ns-ho tot tan seriosament».

Tot i que semblava que Anabel deia adéu per sempre a 'Sálvame', ella mateixa ho ha desmentit al tornar a presentar-se novament al plató i deixar-ho clar amb les seves paraules: «M'agradaria dir que jo no vaig tancar la porta del tot. Simplement necessitava una mica d'espai i reflexionar un parell de dies», va assegurar la neboda d'Isabel Pantoja.

Anabel Pantoja junto a Jorge Javier en su vuelta a 'Sálvame'
Anabel Pantoja al costat de Jorge Javier en el seu retorn a 'Sálvame' | Telecinco

 

Un dies per recarregar les piles

La col·laboradora ha tingut prou amb set dies per poder pensar amb tranquil·litat. La cosina de Kiko Rivera i Chabelita assegura que ha pogut desconnectar i descobrir que era realment el que volia fer: «Necessitava estar en pau i consultar-me a mi també».

D'altra banda, Anabel ha volgut aclarir que va ser ella mateixa per voluntat pròpia qui va decidir deixar el programa i no perquè ningú l'obligués, molt menys encara un dels directius del programa: «A mi no m'ha dit a ningú que me'n vagi i no m'ha prohibit que ningú vingui», ha assegurat.

Primeres crítiques contra Anabel

Sembla, però, que la decisió d'Anabel Pantoja no ha agradat a alguns dels seus companys. Especialment a Kiko Matamoros, que s'ha mostrat molt crític amb l'actitud de la neboda d'Isabel Pantoja. «Ha estat la sortida del programa més breu que es recordi», li ha recriminat el col·laborador aprofitant la seva secció 'El club del espectador'.

Tot i això, Anabel ha tornat amb les idees més clares que mai i no es penedeix del que ha fet, ja que, tal com ha dit, «ho necessitava». A més, ha confessat que la decisió de tornar al programa l'ha pres conjuntament a Belén Esteban, amb qui manté una bona relació. «Ella m'ha aconsellat molt bé», ha explicat la neboda d'Isabel Pantoja.


Comentaris

envia el comentari