IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Anabel Pantoja treu a Kiko Hernández de les seves caselles a 'Sálvame' per comparar-lo amb Kiko Rivera

El col·laborador va criticar que el fill d'Isabel Pantoja fes negoci amb el naixement de la seva filla

Anabel Pantoja y Kiko Hernández durante su discusión en 'Sálvame'
Anabel Pantoja fa esclatar a Kiko Hernández a 'Sálvame' | Mediaset

Si la relació entre Anabel Pantoja i Kiko Hernández mai ha estat molt bona, ara podríem dir que ha quedat totalment morta. Els col·laboradors de 'Sálvame' van estar a prop d'arribar a les mans en la seva última discussió, on la primera defensava al seu cosí, Kiko Rivera, mentre que el segon el criticava per utilitzar les xarxes socials més del compte.

El conflicte va aparèixer com a conseqüència que el fill d'Isabel Pantoja, juntament amb Irene Rosales, s'ha convertit en pare per segona vegada. L'Ana coneixerà en els pròxims dies a la Carlota, la seva germana petita. Kiko, ple de felicitat, no va veure cap inconvenient per compartir la seva alegria a Instagram, però aquesta decisió no va ser aprovada des del plató de Mediaset.

Considerant innecessari que estigui «tot el dia amb el mòbil a la mà i pujant coses», Kiko Hernández va començar el seu atac, que va concloure amb les sospites que, igual que amb Ana, Rivera pensava presentar a la seva filla mitjançant un reportatge, fent així negoci amb la petita. Aquesta frase no va agradar gens a Anabel Pantoja, qui va passar a l'ofensiva.

 

Despertares que te alegran el día y la vida. Muy buenos días mundo #kikorivera

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

Tu també ho vas fer

Les paraules de la neboda de la tonadillera va recordar a Kiko Hernádez que allò que tant criticava ell ho va fer amb les seves filles, Abril i Jimena. Aquesta referència va enfadar molt al col·laborador, qui no va tolerar la comparació que s'acabava de fer amb la seva família i que va passar a l'ofensiva, atacant amb duresa als Pantoja.

«No sóc com aquests, que ho venen tot. Que un dia van al lavabo i...», exclamava el tertulià, visiblement enfadat. Mila Ximénez, bona amiga d'aquest, també va llançar un dard a la jove, assegurant que la frase havia estat «un cop baix». Anabel Pantoja, notablement sorpresa per la reacció, no sabia on posar-se després de provocar l'esclat que s'estava vivint en directe.

Kiko Hernández presenta a sus hijas Jimena y Abril en 'Diez Minutos'
El reportatge que va fer Kiko Hernández per presentar a les seves filles, Jimena i Abril | Diez Minutos

El moment del perdó

Kiko Hernández, totalment encès, no va dubtar en amenaçar a la jove, referint-li que «vigila amb mi». En aquest sentit, va contextualitzar l'advertència afirmant que tenia informació que podia deixar en molt mal lloc a Anabel, però que no tenia pensat fer-la pública perquè no era la seva forma d'actuar, tot i haver rebut un atac com l'anterior.

Davant de la tensió viscuda en aquell moment, la tertuliana va comprendre que el millor era finalitzar la discussió, pel que va procedir a demanar disculpes al seu company. Kiko les va acceptar i va oferir-li també el seu perdó, tot i que posteriorment va rebutjar donar-li la mà, doncs va reconèixer que «no m'agrada ser fals». De ben segur que no estem a l'últim capítol d'aquesta polèmica. 


Comentaris

envia el comentari