Andrea, concursante de 'La isla de las tentaciones'

Andrea de 'La Isla' provoca un terratrèmol confessant en què vol triomfar realment

La jove ha tornat a situar-se en l'ull de l'huracà després de tornar a 'La Isla de las Tentaciones'

Semblava que li havíem perdut el rastre, però Andrea Gasca deixava estupefactes els espectadors de 'La Isla de las Tentaciones' després reaparèixer per convertir-se en la temptadora vip de l'edició. Sens dubte, la jove està disposada a tornar-se a situar a l'ull de l'huracà i fins i tot no rebutja l'oportunitat de participar en altres programes de la casa un cop finalitzi aquest.

La jove, confessava fa poc que no li importaria participar en 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i fins i tot a 'Gran Hermano VIP'. «'Gran Hermano' és el format que més m'agrada, m'encantaria que ho tornessin a fer, anar, i guanyar-lo», confessava Andrea en intent de postular per a tots dos programes de Mediaset.

'MYHYV' i 'GH', els seus dos objectius

Malgrat el que es pogués pensar, Andrea a més de comptar amb molts haters, també compta amb tota una legió de fans, pels quals ha acudit a la segona edició de 'La Isla de las Tentaciones'. «El meu primer pensament va ser que no volia tornar perquè allà m'ho vaig passar molt bé però també molt malament llavors m'atabalava una mica tornar, però m'agraden les emocions fortes», assegurava l'Andrea quan li van proposar entrar com a temptadora.

Això sí, un cop passat el tràngol, la jove assegura que s'ho ha passat millor en aquesta segona edició, ja que ha fet més amigues: «A la gent de la primera edició els estimo moltíssim també, són amb els que vaig tenir la primera experiència, però m'hagués agradat veure'ls més fora i no ha pogut ser».

Sens dubte, i veient el camí que està prenent televisivament parlant, tot sembla indicar que aviat veurem a la murciana asseguda al tron de 'MYHYV' disposada que la conquereixin com la princesa que sempre ha defensat que és en les seves diferents intervencions televisives.

De moment, en l'únic programa en què ha participat la jove, a més de 'La Isla de las Tentaciones', ha estat 'First Dates', on ha protagonitzat diverses frases que han deixat de manifest que per a triomfar a la televisió no cal tenir una gran cultura general.