Primer pla d'Andrea Gasca, participant de La Isla de las Tentaciones

Andrea Gasca revela quina de les seves exparelles conegudes és la millor al llit

Andrea Gasca ha parlat sense embuts dels seus ex-xicots i ha revelat tots els detalls íntims de les seves relacions

Andrea Gasca ha compartit amb els seus seguidors de Mtmad unes sorprenents declaracions sobre les seves relacions més mediàtiques. Així és, i és que la jove va saltar a la fama gràcies a la seva participació en la primera edició de 'La isla de las tentaciones' al costat del seu xicot, Ismael.

No obstant això, abans, tots dos es van conèixer a 'First Dates', el programa de cites presentat per Carlos Sobera i ofert a Cuatro, on van donar curs al seu amor.

Durant la seva estada a l'illa, ella va guanyar una gran notorietat i va esdevenir una de les principals protagonistes de l'edició. Però, després de passar poques hores separada del seu noi, va ser-li infidel amb Óscar, un dels temptadors, sent la primera parella a trencar-se.

Des de llavors, la seva presència en el format ha sigut constant, ja que ha participat en moltes de les edicions, però en diferents perfils. És a dir, ha participat tant de temptadora com que actualment és, de nou, parella amb assumptes pendents.

Tot i això, com era d'esperar, la catalana ha tornat a prendre la mateixa actitud que en la seva primera intervenció i ha trencat amb la seva nova parella sent-li infidel. Tanmateix, aquesta vegada, l'hem vist més afectada del que és habitual.

Paral·lelament a l'emissió de 'La última tentación', ha utilitzat el seu canal de la plataforma digital de Telecinco per parlar de les seves parelles. De fet, mitjançant aquesta s'ha mostrat sense complexos i ha parlat obertament de molts temes íntims.

Andrea Gasca al nu, les confessions més íntimes

Després de molt de temps desapareguda, Andrea ha tornat a l'actualitat mediàtica amb la seva nova aparició a l'illa de les parelles. És més, aquesta nova aventura suposa la tercera ocasió en què la jove participa.

Aquest assumpte ha fet que les bromes i acudits sobre les seves nombroses intervencions inundin les xarxes socials. I és que tots asseguren que no serà l'última vegada que la jove acudeixi a l'illa a trobar l'amor o temptar a algú.

Tot i això, allunyada d'aquestes mofes, ha volgut obrir-se per parlar sobre els romanços que ha tingut en la seva vida. Així, s'ha mostrat natural com és habitual en ella i ha llançat diversos dards a les seves exparelles Ismael i Óscar.

En concret, ha assegurat que tots dos tenen un costat fosc que no li agrada gens i del qual ningú és conscient. També, ha volgut abordar el romanç exprés que va tenir amb un altre participant de l'illa, Cristian.

Així mateix, ha volgut jugar a un joc molt habitual en aquesta plataforma 'online', puix que va atrevir-se a respondre sense embuts a les preguntes de 'qui és més' per relatar les seves experiències íntimes.

Durant el joc ha assegurat que s'havia imaginat casada i amb diversos fills amb Ismael i que a Cristian només el voldria com el cangur de la seva mascota. Respecte a Manuel, ha afirmat que és el que més l'atrau físicament i de Roberto que és el pitjor vestint.

Sens dubte, la 'influencer' s'ha quedat a gust i no ha escatimat en atacs i comentaris en relació amb el qual se li ha preguntat. Fins i tot, el to de les preguntes va anar pujant fins que va haver de respondre qui era el millor al llit.

La jove es va mostrar molt segura i va afirmar que Roberto, la seva última parella. Aquesta decisió no està fundada en la comparació, sinó en què és l'últim amb el qual va estar i de qui més se'n recorda. «Diria que amb Roberto perquè és el més recent», va dir al seu canal de Mtmad.

«He de dir que cap d'ells fa un petó malament, però em quedaria amb Roberto perquè és de qui més me'n recordo», ha declarat. Tot i això, ha assegurat que cap és dolent al llit, però que cap ha destacat per sobre de la resta.

Així doncs, és evident que Andrea Gasca s'ha convertit en una peça fonamental per a aquest 'reality', ja que les seves intervencions no deixen indiferent a ningú. Però per ara, haurem d'esperar per veure com es desenvolupen els esdeveniments, encara que segurament seran impredictibles.