Montage con madre e hija

Andrea Janeiro tremola en descobrir que Belén Esteban ha d'abandonar Telecinco

Andrea Janeiro s'ha assabentat que Belén Esteban es vol centrar en la seva empresa d'alimentació

Andrea Janeiro, coneguda com a Andreíta, ha descobert que la seva mare Belén Esteban ha d'abandonar Telecinco de forma temporal. Després de la tràgica relació amb el torero Jesulín de Ubrique, la tertuliana ha treballat sempre als mitjans de comunicació. El públic li va atorgar el títol de «Princesa del poble» i a partir d'aleshores es va convertir en una estrella de la televisió.

Andreíta és conscient que Belén Esteban hi ha guanyat molts diners, encara que sap que aquest negoci no serà etern. És per això que ha creat una empresa de productes d'alimentació. Fa poc va concedir una entrevista on revelava que fa «viatges secrets» que la mantenen molt ocupada fora de càmeres.

Foto de Belén Esteban a la fàbrica de patates
Belén Esteban vol centrar-se en el negoci d'alimentació | LND

Belén ha parlat amb el diari digital 'El Español' per aclarir quins són els seus plans de futur. Vol deixar clar que no pretén marxar del món del cor a curt termini, però sí que té pensat fer-ho en un futur. Assegura que el seu negoci d'aliments està creixent molt i que cada cop ha d'invertir més temps en la faceta d'empresària.

Andreíta hi està d'acord, ja que mai ha volgut que la seva mare s'exposés tant a la televisió. Segons el mitjà, la col·laboradora viatja amb freqüència a Múrcia, ciutat on hi ha la fàbrica que fa els seus productes alimentaris. Aquestes excursions l'impedeixen participar en els programes de Telecinco amb la mateixa assiduïtat que ho feia abans.

«Vaig veure més de vint fàbriques per tot Espanya i vaig consultar moltíssima informació perquè vaig haver de fer moltes proves. No et diré on vaig ser perquè no vull fer mal a ningú, però a Múrcia hi havia les millors hortalisses i les millors fàbriques per a la meva marca. T'ho diré clar: jo volia qualitat en els meus productes d'alimentació i poder veure personalment la matèria primera», declara la tertuliana.

Andrea Janeiro, sense paraules després de la decisió de Belén

Andrea s'ha assabentat que la seva mare ha deixat de ser una simple tertuliana per convertir-se en una gran empresària. Segons ha explicat la mateixa Esteban, cada cop fa més viatges per donar a conèixer la seva empresa. Sabores de la Esteban, el nom del negoci, ja té quatre productes: gaspatxos, salmorejos, cremes de verdures i patates fregides.

«Ara mateix estic comercialitzant la meva línia de productes només a Espanya. Però puc avançar que a partir del març del 2022 es vendran a països molt importants i serà un 'boom'. Estic acudint a fires a l'estranger on he conegut empresaris i gent interessada en productes del nostre país», declara a 'El Español'.

Andreíta és conscient que Esteban ha fet una gran inversió en apostar per la seva faceta empresarial. De mica en mica es va allunyant dels mitjans de comunicació, un negoci on generava molts diners. Tot i això, Esteban confia que la seva empresa triomfi i que ja no necessiti la premsa del cor per guanyar-se la vida.

Andrea Janeiro recolzarà Belén Esteban

Fa molt temps que Andrea no té relació amb el seu pare, Jesulín de Ubrique i, de fet, mai han tingut un contacte massa estret. Belén sempre ha estat al seu costat i ara li toca a ella donar suport a la seva mare. Ha emprès una aventura professional important i està rebent massa crítiques.

Andrea Janeiro mira a càmera en una imatge presa davant de casa seva
Andrea Janeiro té una relació molt especial amb Belén Esteban | GTRES

La col·laboradora de Telecinco està molt il·lusionada amb el seu negoci d'alimentació, encara que el públic no opina el mateix. Pensen que els seus productes són «massa cars» i que la qualitat «és baixa», o almenys això és el que escriuen a les xarxes socials.

VÍDEO DEL DIA