Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro descobreix el secret i Belén Esteban l'explica: «Ha gastat 30.000 euros»

Andrea Janeiro podria estar molesta amb la seva germana Julia Janeiro

Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, ha complert el seu propòsit: ser una persona anònima i estar lluny de la fama dels seus pares.

Però, el problema és que totes les notícies que circulen sobre la seva família acaben desembocant en ella, raó per la qual el públic vol saber certs secrets. De fet, un dels grans reptes és saber com és la seva veritable relació amb la seva germana Julia Janeiro.

Andrea Janeiro té un comportament força diferent del de Julia, encara que molts periodistes asseguren que gaudeixen d'un tracte cordial. A més, Belén Esteban va confirmar que «les germanes tenen relació», però cada cop hi ha més testimonis que informen del contrari. Segons una persona que ha parlat amb el programa 'Sálvame', no tenen cap mena de contacte des de fa mesos.

Fotomuntatge de Julia Janeiro amb el seu pare Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro té una relació molt complicada amb el seu pare Jesulín de Ubrique | Catalunya Diari

La filla de Belén, popularment coneguda com a Andreíta, fuig de l'escàndol i no vol saber res dels mitjans de comunicació. No obstant això, Julia Janeiro vol ser 'influencer' i de fet, ja ha protagonitzat diversos enrenous que l'han convertit en personatge força cotitzat. Aquestes diferències suposadament han fet que el pas del temps deteriori la relació que hi havia entre elles.

Julia, filla de Jesulín de Ubrique i de María José Campanario, ha tingut força problemes durant la seva adolescència, almenys això és el que expliquen. Segons informen 'Sálvame', el torero i l'odontòloga van pensar que el millor per a ella era que es mudés als Estats Units a fer un curs de maquillatge. El problema, però, és que aquesta experiència no va ser com ells pensaven i la jove va haver de tornar-hi.

Així, Jesulín li va lliurar a la 'influenciar' una alta quantitat de diners perquè pogués viure còmodament, però ella no va saber aprofitar aquesta oportunitat. Segons la periodista Laura Fa, la germana d'Andreíta ha gastat 30.000 euros en coses completament prescindibles. Aquesta dada ha fet que Belén perdi la paciència i faci un retret que ha estat força aplaudit.

Belén Esteban explota: «Cal invertir»

Belén Esteban fa més de dues dècades que lluita pels interessos de la seva filla Andrea, però la jove li va demanar que canviés d'estratègia. Per aquest motiu, la col·laboradora no ha tornat a parlar del tema perquè Andreíta vol ser un personatge anònim i aquesta situació no la beneficia. Tot i això, 'la princesa del poble' no oblida determinats atreviments.

Per la seva banda, Andrea Janeiro, segons explica el seu entorn, «és una estudiant exemplar», així que va optar per marxar fora d'Espanya quan va fer els 18 anys. Alhora, Esteban va demanar ajuda a Jesulín de Ubrique, pare de la jove, per finançar aquests estudis i ell es va negar. Davant d'això, la col·laboradora va silenciar aquest desvergonyiment i ella va decidir córrer amb totes les despeses de l'educació de la seva primogènita.

El problema és que ara s'ha assabentat que Jesulín va entregar 30.000 euros a Julia perquè es mudés als Estats Units i ella no els va saber aprofitar. «També cal invertir a Londres», va comentar la col·laboradora molt enfadada, referint-se a la ciutat on resideix i estudia la discreta Andreíta.

Andrea Janeiro va complir el seu somni gràcies a Belén

Belén Esteban ha explicat, amb una gran prudència, que és igual d'important donar diners a un fill que a un altre. Julia volia marxar als Estats Units i Jesulín, molt ben fet, va organitzar tot per complir aquest somni. El problema és que no va fer el mateix amb la seva altra filla, Andrea, que únicament depèn de la bona voluntat de la seva mare.

El programa 'Sálvame' ha parlat amb algú que coneix molt bé a Julia Janeiro i el seu testimoni és completament punyent. Aquesta persona defineix la 'influencer' com a una noia altiva que s'aprofita dels seus cognoms per aconseguir certes coses. Tot i que no ha aportat proves, assegura que la germana d'Andrea malbarata molts diners en roba i altres capricis.