La 'bomba' que podria anunciar Andrea Janiero en qualsevol moment

La notícia es podria fer oficial en els pròxims mesos

Andrea Janeiro en el dia en què va complir els 18 anys. 20 de juliol de 2017
Andrea Janeiro podria firmar el seu primer contracte professional amb Mediaset | CatalunyaDiari

La filla de Belén Esteban busca fer-se un lloc en el món de la televisió i ben aviat Andrea Janeiro podria començar a treballar en la mateixa cadena televisiva que la seva mare. 'Mediaset Espanya' està treballant en la redacció en una proposta laboral que podria convertir-se en el primer contracte professional de la filla de la col·laboradora de 'Sálvame' i ho faria dins d'un grup de comunicació referent a la televisió espanyola.

Es tracta d'una notícia que fa temps que es rumoreja perquè Andrea Janeiro fa uns anys que està estudiant una carrera universitària relacionada amb el món de la comunicació audiovisual i la imatge i durant els últims mesos ja ha realitzat pràctiques. Ara que el final dels seus estudis de grau en audiovisuals estan a punt d'arribar la cadena ha començat a moure's per conèixer quines serien les condicions per fitxar la filla d'una de les col·laboradores estrella de Telecinco.

Andrea vol treballar darrere de les càmeres

Andreita té molt clar que no vol treballar davant de les càmeres ni ser col·laboradora de cap programa sinó que el seu interès és un altre. La filla d'Esteban vol treballar en l'equip que hi ha darrere de les càmeres que és com ella vol desenvolupar la seva carrera professional. Una opció de treball que cada vegada és més possible i que podria fer-se realitat en els pròxims mesos, un cop hagi acabat els seus estudis universitaris i estigui preparada per signar el seu primer contracte professional amb Mediaset.

De fer-se realitat mare i filla treballarien plegades en la mateixa empresa on Belén fa molts anys que treballa. Ara només queda esperar per veure com evoluciona tot i què en surt de la seva primera aventura professional.


Comentaris

envia el comentari