Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro, incrèdula davant l'última de la seva mare: dona els detalls més privats

Belén Esteban ha explicat com va ser el seu part

Belén Esteban s'ha animat a compartir a 'Sálvame' un dels moments més importants i íntims de la seva vida.

La col·laboradora ha recordat amb gran emoció el dia que va donar a llum la seva filla Andrea i el paper que va jugar Jesulín com a pare primerenc.

«El van provocar als 8 mesos perquè soc diabètica. Fa 22 anys», explicava la de Paracuellos. «Em van fer cesària. El pare va estar amb mi, va veure la nena néixer».

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu. | CEDIDA

A més, revelava detalls molt privats sobre com va viure el part. «Jo molt bé. M'ho van provocar i ho vaig passar malament fins que em van posar l'epidural», reconeixia.

«El pitjor van ser les contraccions. Van trigar a posar-me l'epidural. Jo no dilatava». A més, assegurava que «havia engreixat molt, 28 quilos».

Andrea Janeiro en una imatge a primer pla.
Andrea Janeiro, defugint de les càmeres. | GTRES

Tot i això, insisteix que va portar molt bé l'embaràs. «Mai em dono capritxos. La recuperació va ser molt dura, ho vaig passar molt malament, això sí, una setmana amb els punts».

A l'hora de parlar de Jesulín, tornava a llançar-li una indirecta. «No me'n recordo. Em va fer un regal, però no recordo quin. No vull parlar d'aquestes coses», remarcava.

Belén Esteban torna a carregar contra Jesulín

Belén segueix decidida a respectar la promesa que li va fer a la seva filla de no parlar del seu pare per bé o per mal.

«Vaig tenir una pujada de llet. Amb 40 de febre, em vaig posar dolentíssima...», recordava Esteban. Mentre que els seus companys no han pogut evitar donar curs a la imaginació:

«He pensat amb la imatge de Jesulín...», insinuava entre rialles Kiko Matamoros. Belén el tallava de manera tangent: «Tens un malson amb Jesulís».

Belén Esteban
Belén Esteban | Instagram

Fa temps que la de Paracuellos va declarar la guerra al torero i a la seva dona, María José Campanario. Tot i això, ha preferit mossegar-se la llengua respecte a certs temes.

Però no pot evitar explotar amb aquells que tenen a veure amb Andreíta i les diferències que Jesús fa front als seus dos fills.

«Arriba un moment en què calles, calles i quan et parlen malament ja esclates. Quan esclates ets la mateixa dolenta de fa 20 anys», lamentava en una ocasió.

Jesulín de Ubrique somrient
Jesulín de Ubrique | GTRES

«És que no teniu ni idea del que passa, però no entraré en el tema perquè és una cosa del que no parlaré. Però ell sap què va passar», sostenia. No dubtava a acusar el torero d'haver-se desentès de la seva primogènita.

«Jesulín només ha regalat a la meva filla, en 22 anys, una nina embarassada», carregava contra ell. «Estic farta d'estar callada», apuntava.

Diverses vegades ha advertit que si parlés, seria molt fort i arrasaria amb Ambicions. De fet, si no diu res és per respecte a la filla.

«No vull fer patir ningú», reivindicava, sabent que a la seva filla no li agradaria que tregués a lluir els conflictes familiars.

«Per al pare és com si tingués tres dits. Quin em tallo? Et dic que ell se'l talla», assenyalava en referència a aquell que representaria Andrea, la filla que comparteixen.

«A una li paga els pits, a l'altra no li paga ni la carrera», retreia a Jesús respecte a les diferències que fa entre les dues filles.

No obstant això, Belén no ha volgut mai opinar sobre Julia Janeiro i les nombroses polèmiques que ha protagonitzat des que va complir la majoria d'edat. Sobretot perquè considera que «els fills no tenen la culpa dels problemes».

Així, ha preferit mantenir-se al marge també després de sortir la notícia de l'embaràs de María José Campanario, que espera el tercer fill amb Jesulín.