Andrea Levy Pasapalabra

Andrea Levy promociona Madrid durant el seu debut a 'Pasapalabra'

La catalana ha fet un bon programa on ha ajudat molt al seu equip a guanyar les diferents proves

La política catalana Andrea Levy ha debutat aquest dilluns a 'Pasapalabra'. La número dos del Partit Popular a Madrid s'ha convertit en la primera política en actiu que acudeix com a convidada al programa de Christian Gálvez.

 

Andrea Levy no ho va fer gens malament, ja que durant el transcurs del programa va ser una peça clau per fer que el seu equip acumulés molts segons de cara a la prova final, 'El Rosco'. La política va formar part de l'equip blau, al costat de Javier Martín i el concursant Orestes que continua acumulant programes.

Descobriment d'una gran concursant

La catalana va iniciar el programa amb moltes ganes i amb molta normalitat. Va ser la primera del seu grup a arrencar la prova 'Una de quatre', on va encertar 8 preguntes de cop. En la prova més mítica del programa, 'La pista musical', Levy també va tenir sort, ja que va aconseguir encertar la cançó, un tema de Mecano, que  fins i tot va cantar perquè Christian Gálvez li donés el vistiplau.

Andrea Levy es presentava com a número dos de la llista del PP a Madrid
Andrea Levy s'atreveix a cantar a 'Pasapalabra' | Catalunya Diari

 

Promoció de Madrid

La política barcelonina va aprofitar la seva presència a 'Pasapalabra' per  promocionar la ciutat de Madrid i recalcar que la capital acollirà pròximament la celebració de la Copa Davis. «Estem molt contents que se celebri, per primera vegada, a Madrid. Ja podem dir que la tindrem del 18 al 24 de novembre. Es tracta d'un esdeveniment esportiu que situa la nostra ciutat en el mapa i, a més, posa l'esport de raqueta també en un lloc molt especial per als madrilenys».

També et pot interessar...