ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

La parella que ha tornat per sorpresa a 'La isla' i ha deixat tothom bocabadat

Els dos intentaran buscar l'amor per separat entre les noves parelle del 'reality'

Els concursants de la primera edició de 'La isla de las tentaciones'
Dos concursants de 'La isla 1' tornen com a temptadors de la nova edició | Telecinco

Tot i que els concursants de la primera edició de 'La isla de las tentaciones' tenien com a objectiu descobrir l'amor veritable, sembla que alguns no van aconseguir l'objectiu final i és per aquest motiu que dos dels seus protagonistes han decidit tornar a la segona edició per a trobar, ara sí, el veritable amor entre les noves cares del 'reality' estrella de Telecinco.

Andrea Gasca, que va participar en la primera edició al costat del seu ex-xicot Ismael, ha aparegut com a dècima temptadora de 'La isla de las tentaciones 2'. La jove explica que en el passat va participar en el programa amb qui era el seu nòvio i que dins es va enamorar d'un altre noi, Óscar. 
Amb aquest tampoc van sortir les coses com ella esperava i ara busca una nova oportunitat entre els aparellats de l'actual edició. De moment, Lester, parella de Marta, ha decidit donar-li la primera cita a Andrea.

El temptador que ha entrat a la vil·la de les noies és conegut per tots, de fet, ho hem esmentat ja en aquest article. Óscar, temptador de la primera edició amb el qual Andrea va tenir una breu relació, ha tornat a l'illa per a robar-li el cor a alguna de les cinc noies que estan posant el seu amor a prova. De moment, Óscar ha confessat que li agrada Mayka, una cosa que sembla corresposta, perquè aquesta l'ha triat per a tenir la seva primera cita.

La nova professió d'Andrea Gasca a Internet

Setmanes enrere i gràcies al 'boom' de famosos que van aparèixer com a membres de la plataforma de fotos sota demanda Onlyfans, vam poder veure com Andrea comptava amb un perfil en aquesta xarxa i que li permetia guanyar un extra gràcies a les subscripcions que estaven fent alguns dels seus seguidors, que decidien invertir part del seu capital a rebre fotos suggeridores de la concursant de 'La isla de las tentaciones'.


Comentaris

envia el comentari