Andreu Buenafuente critica durament Fran Rivera per les seves declaracions

El torero ha estat molt criticat pel seu comentari sobre el suïcidi de la treballadora de qui es va viralitzar un vídeo sexual

Andreu Buenafuente ha estat molt crític amb Fran Rivera
Andreu Buenafuente ha estat molt crític amb Fran Rivera | Movistar+

Andreu Buenafuente ha aprofitat el seu monòleg d’obertura del programa ‘Late Motiv’ per estirar de les orelles al torero Fran Rivera, que va realitzar unes polèmiques declaracions al programa ‘Espejo Público’, i ara li estan passant factura.

 

Rivera va comentar el cas de l’empleada de l’empresa Iveco que es va suïcidar després que es viralitzés un vídeo d’ella mantenint relacions sexuals, justificant que els homes «eren incapaços de tenir un vídeo així i no ensenyar-lo»; les crítiques no es van fer esperar i li han caigut al torero per totes bandes, des de les xarxes fins a professionals del món de la televisió, com és el cas d’Andreu Buenafuente.

«El cervell se't queda adormit»

El presentador va començar la nit sense embuts aprofitant una metàfora taurina: «El torero Fran Rivera ha estat notícia per dues orelles i una cua: dues orelles amb les quals hem escoltat el que ha dit i una cua amb què sembla que pensa (...) Segons ell, s’ha difós perquè quan reps un vídeo així, per ser home, no pots evitar difondre’l». 

 

Buenafuente continuava amb la següent tesi: «Sembla que s’acumula tota la sang a les parts baixes, el cervell se’t queda adormit i ho envies». Finalment, el presentador va extreure la seva pròpia conclusió al respecte: «Jo crec que aquestes coses passen quan tens totes les llums que tens en el vestit de torero». Els internautes han alabat el gest d'Andreu Buenafuente i han volgut aplaudir les seves paraules i sinceritat:

 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari