Andreu Buenafuente i Silvia Abril tornaran a presentar la propera edició dels Goya

Málaga serà la seu de la 34a edició dels Premis Anuals de l'Acadèmia de les Arts i les ciències cinematogràfiques d'Espanya
Silvia Abril i Andreu Buenafuente el dia del seu enllaç | Cedida

 

Andreu Buenafuente i Silvia Abril seran els presentadors de la 34a edició dels Premis Goya, que se celebrarà a Màlaga el 2020. D'aquesta manera, serà la tercera vegada que l'humorista presenta la gran festa del cinema espanyol (ja ho va fer l'any 2010), i la segona que ho fa al costat de la seva dona, després que l'any passat la parella fos l'encarregada de presentar una gala que no va deixar a ningú indiferent.

 

Tal com ha decidit la Junta Directiva de l'Acadèmia del Cinema, la 34a edició dels Premis Goya se celebrarà el gener a la ciutat de Màlaga. El president de l'Acadèmia de Cinema, Mariano Barroso, va avançar recentment que Sevilla, València, Palma, Màlaga, Bilbao o Saragossa es trobaven entre les ciutats que s'havien ofert a acollir aquests premis.

 

Aquesta setmana, en declaracions a l'agència EFE, Andreu Buenafuente va afirmar que «estaria encantat» de tornar a presentar els premis, ja que té un gran record de la gala celebrada aquest any a Sevilla. Pel que fa a l'edició passada, l'humorista va explicar que «va ser molt bonic, i també molt dur, però tot és dur en el món de l'espectacle».

 

Silvia Abril i Andreu Buenafuente, en el moment més polèmic de la gala dels Goya 2019 | TV1

 

 

El moment més polèmic dels Goya 2019

Un dels moments estel·lars de la passada gala va ser quan Andreu Buenafuente i Silvia Abril es van quedar en roba interior sobre l'escenari, una situació sobre la qual el còmic reusenc descarta «anar més enllà», en la nova edició dels Goya, «per respecte als espectadors».

 

 

 

També et pot interessar...

 

 

 

 

 

Més notícies de la categoria Televisió