Andreu Buenafuente torna a 'Late Motiv' després de la seva operació d'esquena

Ha estat dues setmanes fora del programa per una operació | Ha parlat de la seva salut a les xarxes socials

Andreu Buenafuente
El reusenc Andreu Buenafuente torna a 'Late Motiv' després de la seva operació | GTRES

Andreu Buenafuente ha tornat al plató de 'Late Motiv' aquest dimarts, 2 de desembre. Després de deixar el programa de Movistar durant dues setmanes per una operació d'esquena, el reusenc va fer públic a les seves xarxes socials el seu retorn a la petita pantalla amb més energia.

Al seu compte d'Instagram, una il·lustració del mateix Buenafuente ha estat acompanyada d'un missatge agraint metges i companys de programa i avisant tots els seus seguidors que torna a la feina. «Persones: Torno a la feina!!! Gràcies a l'equip mèdic, als meus companys de 'Late Motiv' i a tots els que m'han mostrat el seu suport. Esquena bé, cama al seu lloc i cap com sempre. Ens veiem aquesta nit!!!».

Ovació en el seu retorn a 'Late Motiv'

El programa del retorn de Buenafuente a 'Late Motiv' va començar amb una entrada espectacular d'un doble del reusenc fent acrobàcies. En la primera aparició de l'«autèntic» Andreu, l'ovació del públic assistent a la gravació del programa de Movistar va ser una mostra de carinyo del públic al presentador. 

El 'late night' d'Andreu Buenafuente va comptar en el seu retorn amb el periodista Manuel Jabois, l'actor Carlos Cuevas i l'actriu María Pujalte en la presentació de la sèrie 'Merlí Sapere Aude', que començarà el pròxim 5 de desembre. 

A més, en el dia del retorn d'Andreu Buenafuente, li van preparar un vídeo especial simulant una de les escenes d''El Senyor dels Anells: El retorn del Rei', quan Frodo desperta i es troba amb tots els protagonistes de la saga de J.R.R. Tolkien. 


Comentaris

envia el comentari