Ángel Garó, tallat en directe per fer l'innombrable durant una trucada a 'Sálvame'

L'humorista ha passat per alt una de les normes imposades per Mediaset

L'humorista Ángel Garó al plató de 'Sálvame'
Jorge Javier va haver de demanar-li a l'humorista que deixés de fer promoció d'una altra cadena | Telecinco

'Sálvame' acabava el seu programa d'ahir amb una sorpresa i treia a la llum trucades dels famosos que els mateixos redactors havien recollit en el seu dia. Carmen Gahona i Carlos Lozano serien dos dels protagonistes i és que haurien descarregat, de forma considerable, la seva ira contra els professionals del programa. A més, cal recordar que mai se'ls veu en pantalla.

Carlos Lozano quedava retratat amb les seves males formes després de trucar al programa exigint entrar en directe per contestar a allò que estava dient Míriam Saavedra en aquells moments. El redactor que el va atendre li demanava que es calmés i esperés mentre ho consultava amb el director del programa. Una espera que Lozano no era capaç de mantenir i decidia posar pressió al redactor dient que si no obtenia una resposta ràpidament, penjava i que no li demanés que es calmés perquè no ho pensava fer.

La següent protagonista era Carmen Gahona qui en una trucada suplicava entre crits que es tingués respecte pel seu difunt marit Chiquetete i ho repetia constantment al redactor que la va atendre. Les trucades no acabaven aquí i és que Ángel Garó decidia posar-se en contacte amb el programa perquè s'havia donat per al·ludit, ja que també ha estat un dels protagonistes de les trucades.

Garó va entrar en directe a 'Sálvame' però que el que no s'imaginava Jorge Javier Vázquez és que hauria d'acabar tallant a Ángel Garó per fer quelcom que està totalment prohibit.

Garó acaba la trucada promocionant la seva sèrie d'Antena 3

Ángel Garó agafava el presentador del programa per sorpresa i en un moment feia un gir inesperat a la conversa que estaven mantenint per anunciat la sèrie 'Veneno' d'Antena 3 on apareix durant el quart capítol que tot just es va estrenar el diumenge passat.

Una acció que està totalment prohibida al programa i és per això que Jorge Javier es va veure obligat a tallar-lo en ple directe mentre li demanava que deixés de fer això, ja que estava promocionant una sèrie de la competència en horari de màxima audiència.


Comentaris

envia el comentari