Ángel Garó sortirà de la casa de 'GH VIP' temporalment

El concursant ha d'atendre una citació judicial per un cas de violència domèstica

Ángel Garó abandona la casa estudio de 'Gran Hermano VIP 6' para atender una cuestión con la Justicia.
Ángel Garó sortirà de la casa per declarar davant un jutge | España Diario

 

Ángel Garó es convertirà en el segon concursant de 'GH VIP' que abandona el programa sense haver estat expulsat pel públic. En els pròxims dies haurà de sortir de la casa de Guadalix, encara que només temporalment

El cas de l'actor és diferent del d'Oriana Marzoli, que va abandonar voluntàriament el concurs, una causa de força major obliga a l'humorista a estar uns dies fora del 'reality'. Garó ha de deixar el concurs per una citació rebuda pel contenciós judicial que manté amb la seva exparella. 

Ángel Garó ha d'atendre una citació judicial 

El mitja digital 'El HuffPost' ha publicat que Garó ha d'acudir als jutjats el pròxim 26 de setembre, per declarar davant el jutge que investiga la denúncia que li va interposar el seu antic xicot. 

La notícia del diari en línia explica que «haurà de sortir en els pròxims dies puntualment de la casa per atendre una citació judicial». I és que l'actor gadità està sent investigat pel Jutjat Número 5 de Màlaga com a presumpte autor d'un delicte de violència domèstica.   

La seva exparella va presentar una querella per uns fets que van tenir lloc el 24 de maig de 2017. Els dos homes van discutir i després d'agafar-se mútuament, el denunciant es va lesionar després de caure per unes escales

María Jesús Ruiz y Raquel Mosquera también abandonaron 'Supervivientes 2018' para acudir a una cita en un juzgado.
María Jesús Ruiz i Raquel Mosquera van marxar de 'Supervivientes 2018' per anar als jutjats | Telecinco
 

No és el primer concursant que viu una situació similar

No és el primer cop que un concursant d'un 'reality' l'abandona temporalment per motius judicials. En l'edició d'enguany de 'Supervivientes' dos participants van haver de tornar a Espanya per declarar davant un jutge.  

Raquel Mosquera va ser una de les dues 'supervivents' que va marxar de l'illa prematurament. El 21 de maig va haver de presentar-se en un tribunal, ja que una antiga sòcia li reclamava part dels beneficis de la seva relació empresarial.  

La segona concursant que va volar d'Hondures cap a Espanya va ser María Jesús Ruiz. La model s'havia querellat contra la seva exparella José María Gil Salgado, a qui acusava d'haver-la maltractat


Comentaris

envia el comentari