Primer pla d'Ángel Muñoz somrient

Ángel, el guanyador de 'Gran Hermano' que ho va perdre tot i viu en una furgoneta

Ángel Muñoz, de 'Gran Hermano 11', es va veure obligat a prendre mesures radicals per la crisi econòmica que patia

La situació econòmica d'un exconcursant de 'Gran Hermano' va fer un gir radical des que va esclatar la pandèmia. Es tracta d'Ángel Muñoz, guanyador de l'onzena edició del reality. Es va veure obligat a abandonar el pis on vivia i instal·lar-se en una furgoneta.

El pas per la casa més famosa d'Espanya li va reportar un premi de 350.000 euros. Una part d'aquests diners, en concret 50.000 euros, els va destinar a una ONG que treballava amb les víctimes del terratrèmol d'Haití. En aquell moment tenia 33 anys i podia presumir d'uns comptes molt sanejats.

Ángel va fer bones inversions i mai va tenir problemes per arribar a final de mes. Però hi va haver un moment que tot això va canviar. La pandèmia va provocar estralls a l'economia espanyola, i l'exconcursant de 'Gran Hermano' no se'n va lliurar.

Ángel Muñoz al plató de 'Gran Hermano'
Ángel Muñoz ho va deixar tot per a viure a la furgoneta | Mediaset

Va passar de viure amb bastanta solvència a fer-ho en una furgoneta. Així ho recollia el setembre de 2020 'El confesionario de Kiko', el blog que escriu Kiko Hernández.

«Us escric aquesta carta amb total sinceritat perquè sapigueu en quina situació em trobo. Com ja sabeu, la covid ens va obligar a tancar els gimnasos, i amb això, alguns vam perdre la feina, la de tota la vida», explicava.

Va admetre que per a ell aquella feina era «més que el meu suport, era el meu aliment vital». Es va veure superat per la situació. Com que no va rebre cap ajuda pel tancament, es va veure obligat a llogar-se el pis de Madrid per a obtenir ingressos.

Això el va portar a utilitzar la seva furgoneta com a espai de residència. Però sembla que no va encaixar gens malament aquesta decisió. «He decidit ser feliç i viure amb el que tinc, però viure», assenyalava.

La intenció d'Ángel Muñoz era viure molt a prop del mar i «surfejant, fins que el cos aguanti, fins que tot millori". Així doncs, va aprofitar l'ocasió per a canviar de vida i fer front a la nova etapa amb molta energia. «No tinc intenció de tornar a Madrid», va assegurar.

Intentava fugir de l'estrès, del soroll i de tot el que implicava viure en una ciutat gran. I per a això necessitava molt poc: la furgoneta i un lloc tranquil on aparcar-la.

La situació financera el va collar molt, però no el va arribar a ofegar. Per sort, va saber tirar endavant amb èxit. Va començar a fer classes en línia de pilates i ioga a canvi de retribucions.

«Les aportacions econòmiques seran diferents segons cada cas i modalitat. Les classes sempre estaran enfocades d'una manera honesta i ajustades a tothom», deia sobre les sessions esmentades.

Ángel explica que li va costar molt fer el pas

L'exconcursant de 'Gran Hermano 11' en aquell moment confiava que podria «comptar almenys amb algú de vosaltres per a aquest projecte. De moment, és l'única via que tinc per a guanyar-me la vida».

Va explicar que era la manera de «no deixar de tenir contacte amb el que més m'apassiona», que era "l'ensenyament i ajudar la gent". A més, va confessar que li havia costat molt «fer aquest pas: suor, llàgrimes i angoixa», però estava convençut que era el millor.

En realitat, però, se sentia molt orgullós de com va plantar cara a les adversitats. Va assegurar que estava  convençut que «les coses m'aniran bé. Si no és amb això, amb una altra cosa».

Ángel explicava que estava «tranquil, en calma i, sobretot, content». Havia deixat de ser el guanyador de 'Gran Hermano 11' per a convertir-se en una persona disposada a viure únicament amb el necessari. No li calia res més per a ser feliç.