Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'

Primer abandonament a 'La isla de las tentaciones' amb un fort rumor pel mig

La parella no ha pogut suportar la pressió que comporta la mecànica del 'reality' de les temptacions

Inma i Ángel van ingressar a ‘La isla de las tentaciones’ per a combatre la gelosia d'ella i que fins i tot avui dia, no han aconseguit superar com a parella. El programa lluny d'ajudar-los han portat a la parella al límit i han acabat prenent la decisió més dràstica que contempla aquest programa. Els dos van acceptar separar-se per a veure fins a on arribava la fidelitat de tots dos i des del primer moment hi ha alguna cosa que els ha superat més enllà de la confiança.

Inma s'ha passat tota la setmana plorant imaginant que estava fent Ángel en la vila dels nois, de mentre ell vivia rígid i amb por al fet que es malinterpretés qualsevol gest i comentari amb una altra noia i que pogués causar la ira i el plor d'Inma. Per a poder acabar amb tot això, Inma va demanar al programa enfrontar-se a Ángel a la foguera de confrontacions per a poder demanar-li que abandonessin el programa junts i en aquest moment, tot requeia en la teulada del jove.

Ángel acceptava anar a la foguera de la confrontació i allí es trobava amb Inma. Aquesta li demanava explicacions per haver correspost a una de les noies posant-li el collaret d'afinitat, una explicació que l'acabava convencent i per això li demanava que junts prenguessin la decisió més important de la seva vida, sortir del concurs per a reprendre la seva vida fora de la televisió.

Inma i Ángel faran pròximament el pas més important de les seves vides

A més d'anunciar la marxa de la parella del programa, aquests han anunciat que quan arribin a Espanya comencessin a buscar el seu primer fill, una idea que tenien per a més endavant però que ara es precipita pels actes comesos en la pantalla petita i que segur que mai oblidaran.

Va ser Inma qui va assegurar que volia tenir un fill amb la seva parella, així com casar-se i anar-se’n a viure junts. Ell va acceptar sense pensar-ho dues vegades i van sortir junts de l’illa. Ara, una nova parella ocuparà el seu lloc a República Dominicana.