Primer pla d'Àngel Llàcer.

El català Àngel Llàcer parla per primera vegada de la seva parella i de la infidelitat

Ángel Llácer trenca el seu silenci per parlar d'una faceta molt privada

Ángel Llácer va arribar a les nostres vides com un veritable huracà cap al 2001. Va aconseguir una gran popularitat després de convertir-se en professor d'interpretació a la primera edició del concurs 'Operación Triunfo'.

Des d'aleshores, la seva fama ha anat creixent progressivament, però sempre ha volgut mantenir la vida privada allunyada dels focus. Mai hi ha fet referència, encara que han sorgit tota mena de rumors.

Només en una ocasió s'ha animat a la televisió a revelar algun detall de la seva privadesa. Ho ha fet davant de Xavier Sardà, al programa 'Abrimos hilo' de TVE Catalunya.

Ángel Llácer té parella

El català, de 48 anys, compagina la seva feina a l'obra teatral 'Cantando bajo la lluvia' amb la seva tasca de jurat a 'Tu cara me suena'. Un programa on desenvolupa tot l'histrionisme que el caracteritza i que el va fer ser un dels professors més divertits a 'OT'. Allà va guanyar molt popularitat i es va convertir en l'objectiu de molts rumors.

De fet, es va dir que havia tingut una relació sentimental amb un dels participants. En concret, amb Juan Camus, encara que el romanç mai es va arribar a confirmar. Ángel sempre ha volgut mantenir la seva faceta personal allunyada dels focus.

Només una vegada ha parlat de la seva vida sentimental i ha estat a l'esmentat format presentat per Sardà. En efecte, allí va reconèixer, per acabar amb xerrameques, que té parella des de fa sis anys. Fins i tot, va explicar que «en lloc de casar-nos, celebrem la festa de l'amor».

Àngel Llàcer amb el mar de fons.
Àngel Llàcer ha confessat que fa sis anys que té parella. | Instagram

Tan animat i a gust estava al programa que va fer una altra confessió. Va reconèixer que aquesta festa privada que organitza amb el seu noi consisteix a disfressar-se cada any d'una cosa diferent. Tant és així que va dir: «A l'última, jo anava de sevillana i ell de cordovès».

A això va afegir: «Cantem i ballem molt amb els amics».

Ángel Llácer i la infidelitat de què va ser protagonista

L'exprofessor va entrar en matèria de la seva vida personal i va voler fer una confessió que mai no havia fet pública. Així, al programa de Sardà va arribar a explicar que una vegada havia estat l'eix central d'una infidelitat.

«Fa uns anys vaig anar al casament d'un noi i una noia que es casaven per l'Església. I vaig mantenir relacions sexuals amb el nuvi al lavabo».

Tothom va quedar perplex, però van callar davant els detalls que va continuar donant. Va exposar que els amics del noi el buscaven per tot arreu, mentre ells continuaven al bany. Per això va arribar a pensar: «Com el trobin, la lia».

Primer pla d'Àngel Llàcer.
Àngel Llàcer va tenir una relació sexual amb el nuvi d'un casament. | Instagram

Davant d'aquestes paraules, el presentador va manifestar entre rialles: «Titular de la nit. Ara mateix sento pena per totes les parelles que han convidat Àngel al casament». Llàcer va afegir: «Doncs van tenir fills i tot».

De la mateixa manera, va reconèixer que no se sentia culpable pel que va passar i que «tampoc no eren tan amics. A veure, la cosa no té res a veure amb mi, és que si em busquen, em troben».

Així, va concloure la confessió més personal que potser ha fet de manera pública fins ara. A partir d'aquí, continua mantenint en secret la identitat de la seva parella i el seu dia a dia fora dels platós i dels escenaris.

▶️ La Policía puede precipitar el final de Sálvame: 140 famosos afectados