ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Angelina Jolie serà una figura destacada de 'The Eternals'

La fase quatre del món del cinema de Marvel comptarà amb un repartiment de luxe
L'actriu Angelina Jolie ha decidit acceptar un repte nou i participar en el nou projecte de Marvel, 'The Eternals' | Marvel

 

En plena presentació enlluernadora de la quarta fase del món del cinema de Marvel, que es va produir durant l'edició d'enguany de la Comic-Con de San Diego, hi va haver un títol que va destacar per sobre de la resta: es tracta de 'The Eternals'. Entre algunes altres novetats, es va fer la presentació del repartiment del projecte nou de Marvel, i va confirmar-se que la persona que estaria al capdavant d'aquesta fase nova del món dels superherois seria, ni més ni menys, la coneguda intèrpret Angelina Jolie.

 

El repartiment de 'The Eternals', d'autèntic luxe

Des del moment en què es va fer públic que 'The Eternals' inauguraria la quarta fase del món del cinema de Marvel, després que la fase prèvia s'acabés amb el gran èxit de la cinta 'Avengers: Endgame', el llargmetratge nou que s'encarregarà de dirigir Chloé Zhao —coneguda sobretot per 'The Rider', del 2017— ha originat un interès d'allò més gran, i ara ja se sap quins intèrprets hi participaran.

 

Aquest anunci s'ha fet a la Comic-Con que ha tingut lloc recentment a San Diego, davant d'una expectació immensa generada al voltant de les novetats de l'univers Marvel. Per a la generació nova de superherois que s'inclouran dins de la fase nova de la factoria, s'ha procedit a l'elecció de diversos intèrprets ben coneguts que formen un repartiment d'allò més suggeridor.

 

Angelina Jolie

Al capdamunt de tot hi trobem Angelina Jolie, directora i actriu que recentment ha estrenat la cinta 'Maleficent: Mistress of Evil' i que, durant la presentació de l'esdeveniment, va ser el centre de totes les mirades. Va afirmar que sentia una emoció molt gran i va afirmar que treballaria de valent «perquè sap què vol dir formar part de l'univers Marvel i ser una Eternal». Angelina Jolie farà de Thena, un personatge que té la poderosa capacitat de manipular l'energia del cosmos.

 

Una promoció de la cinta 'The Eternals' | Marvel Studios

 

Juntament amb Jolie, hi haurà un repartiment ben extens de luxe, amb intèrprets consolidades de la talla de Salma Hayek o actors que estan en auge, com per exemple Richard Madden.

 

Salma Hayek

Fa dies que vam saber que Hayek estava negociant un contracte per tal d'entrar dins del món de Marvel, i ara hem pogut saber que farà el paper d'Ajak, una Eternal Polar que té una habilitat molt gran a l'hora de manipular la ment. La intèrpret va remarcar la gran diversitat del repartiment, en què hi trobem una actriu sorda, un escocès, un paquistanès, un sud-coreà, un afroamericà i una mexicana.

 

Richard Madden

A més, s'ha confirmat també que Richard Madden —que va saltar a la fama gràcies al seu paper de Robb Stark dins de la popular 'Joc de Trons' i que va aconseguir un gran èxit a 'Bodyguard', una popular sèrie de la BBC en què feia del guardaespatlles David Budd— també participarà a 'The Eternals'. En concret, farà d'Ikaris, un personatge celestial que, després que es produís la caiguda d'Atlantis i que la Terra fos devastada, amb l'ajuda de la seva arca va dur a terme la salvació dels animals i de les persones.

 

Els altres intèrprets

El repartiment es completa amb professionals de la interpretació com ara Lauren Ridloff —coneguda sobretot per 'The Walking Dead'— que farà de Makkari, Don Lee —famós pel seu paper a 'Train to Busan'— que farà de Gilgamesh, Kumail Nanjiani —cèlebre per 'The Big Sick' i 'Silicon Valley'— que farà de Kingo, Lia McHugh —famosa especialment per 'Totem'— que farà d'Sprite i Bryian Tyree Henry —conegut per 'Spider-Man: A New Universe', que encarnarà el paper de Phastos.

 

La cinta de 'The Eternals' està fonamentada en els còmics de Jack Kirby que duen el mateix nom i que estan protagonitzats per uns éssers amb una gran resistència i uns poders gegantins, que els acosten a la immortalitat. Els Eterns, creats per alienígenes, són uns éssers celestials i, tot i que majoritàriament són bons, existeix una ramificació d'éssers malvats que s'anomenen Deviants.

 

També et pot interessar...