Angoixa en l'entorn de Mila Ximénez després de la seva última publicació

La col·laboradora de 'Sálvame' es troba en plena lluita contra el càncer

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'
La col·laboradora de 'Sálvame' es troba en plena lluita contra el càncer | Telecinco

No hi ha dubte que tots aquells que estimen Mila Ximénez, saben que la col·laboradora de 'Sálvame' està vivint uns moments molt durs. Ara mateix centra totes les seves energies a combatre aquest gran enemic, que és el càncer. I per aconseguir la victòria en aquesta dura lluita sap que compta amb tot el suport i les bones vibracions, no sols de la seva família, sinó de tots els seus companys de programa i dels seus milers de seguidors.

Tots estan pendents de saber com es troba dia a dia durant aquesta llarga batalla i esperen anar sabent amb tot detall com evoluciona i com se sent, no només físicament, sinó també d'ànims i de forces per seguir endavant. 


Per aquest motiu ha fet saltar les alarmes el seu silenci a totes les seves xarxes socials en les últimes setmanes. I és que només cal donar un cop d'ull al seu perfil oficial d'Instagram. La seva última publicació a la xarxa social data de fa uns vint dies.


L'última publicació de Mila, fa vint dies

És cert que aquest últim post no va poder ser més emotiu. En ell donava les gràcies al seu club de fans oficial per ser-hi sempre, per tot el seu suport en aquests moments tan difícils. I ells li dedicaven un emocionant vídeo de gairebé cinc minuts amb alguns dels seus millors moments a 'Sálvame', acompanyat d'una bonica cançó de Manuel Carrasco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No sabéis todo el apoyo que me dais. GRACIAS

A post shared by Mila Ximenez (@milaximenezoficial) on

 
Però després d'aquesta última publicació, Mila Ximénez no ha tornat a compartir res a les seves xarxes. Així que, com és lògic, molts són els que s'han preguntat si la coneguda col·laboradora pot estar vivint un petit sotrac en la seva malaltia. L'única cosa que sabem segur ara mateix és que passarà força temps fins que tornem a veure Mila en un plató de televisió. Ara mateix està centrada a seguir amb el seu tractament i, per això continua refugiada a la seva casa de Marbella.Mentrestant, qui no se separa del seu costat ni un moment és la seva filla Alba. La també filla del tenista Manolo Santana sap que, ara més que mai, la seva mare la necessita i està sent, sens dubte, el millor suport que pot tenir Mila, que ha mostrat amb els seus missatges en setmanes anteriors que està forta i disposada a superar aquest càncer.


Comentaris

envia el comentari