Què se n'ha fet d'Ania Iglesias, del primer 'Gran Hermano'?

Va quedar segona en l'edició més recordada del mític 'reality', i ara sembla que ha trobat en la interpretació el seu nou camí professional

Ania Iglesias treballa actualment en una obra de teatre
Ania Iglesias s'ha reciclat professional i ara es dedica a la interpretació | CatalunyaDiari.cat

Què ha estat d’Ania Iglesias? La famosa concursant de la primera edició de Gran Hermano, que va quedar en segon lloc, ara fa 20 anys, s’ha dedicat a diverses coses des d’aleshores, però ara ha decidit donar un nou rumb professional a la seva carrera.

 

Després de la seva etapa a ‘Gran Hermano’, on va entrar presentant-se com a model, i quan la seva fama va començar a decaure, va restar allunyada de la televisió durant molt de temps creant la seva pròpia agència de comunicació i esdeveniments, que li ha donat moltes alegries.

Recentment, va reaparèixer televisivament parlant al programa ‘Sálvame’ com a estilista, però des d’aleshores poques notícies s’havien tingut d’ella fins ara, que sabem en què ha estat treballant.

  

  

Ania es recicla com a professional

Sembla que la interpretació és la nova passió d’Ania Iglesias, que estrena obra de teatre al plató de Piràmide TV, el pròxim dissabte 8 de febrer. L’obra s’anomena ‘Reciclando a un famoso’ i tracta sobre les persones que han gaudit d’una fama sobtada i de com gestionen la pèrdua d'aquesta fama, una obra que parla clarament de la seva experiència vital i de com afrontar tant la fama, com el posterior oblit.

 

 

En aquesta obra Ania interpreta una ‘coach’ que és conscient de l’addicció que suposa la fama i que decideix ajudar altres famosos que han passat per la seva experiència, perquè puguin superar la pèrdua de la fama.

 

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari