La suposada parella de Neymar deixa Broncano sense paraules confessant un trio

La famosa cantant brasilera Anitta va visitar el famós programa de Movistar +, i va contestar a totes les preguntes del presentador

Anitta va ser la convidada del programa de Movistar + 'La Resistencia'
Anitta va ser la convidada del programa de Movistar + 'La Resistencia' | La resistencia

La visita d'Anitta al plató de 'La Resistencia' no va deixar indiferent a ningú, i encara menys a David Broncano, el presentador del programa. La cantant brasilera va tenir clar des d'un primer moment a quin programa havia anat, i com s'havia de comportar per tal de seguir l'estil humorístic del programa, característic de les entrevistes de Broncano.

Annita no es va tallar ni un pèl a l'hora de respondre les preguntes, deixant bocabadat al mateix Broncano. Quan el presentador del programa va treure el tema del seu nou disc, per iniciar la promoció per la qual havia acudit al programa, Anitta va sorprendre amb la seva resposta: «A mi m'havien dit que aquí només es parlava merda tota l'estona!», va declarar, provocant que el públic esclatés de riure.

«M'encanta parlar de caca»

Va ser en aquest moment, després d'aparèixer la paraula «merda» en la conversa, quan la cantant i el presentador van iniciar una conversa sobre defecacions que va durar més de l'esperat i que va desencadenar que Anitta expliqués una de les anècdotes més divertides i incòmodes de la seva carrera. Després de prendre masses begudes energètiques, durant un viatge en furgoneta mentre estava fent promoció, la cantant va sofrir un petit incident: «Merda, em vaig cagar», va explicar sense embuts.

La cantant Anitta i el futbolista Neymar van coincidir durant el carnaval de Brasil
La cantant Anitta i el futbolista Neymar van coincidir durant el carnaval de Brasil | CEDIDA

 

En definitiva, la cantant brasilera i suposada xicota de Neymar va deixar molt clar que no tenia cap mena de problema a l'hora de respondre sobre qualsevol tema, fet que afavoria a Broncano a l'hora d'elaborar la seva famosa última pregunta de les entrevistes. Recentment, el presentador del programa ha incorporat una segona qüestió, que deixa escollir els convidats entre respondre quants diners tenen al banc o quantes vegades han fet sexe en l'últim mes.

Anitta ho va tenir clar, i es va quedar amb la pregunta referent al sexe. «Has de comprendre que l'últim mes va ser Carnaval a Brasil, aquest mes no es pot comptar per fer la mitja», va contestar-li a Broncano, mentre afegia una altra pregunta: «Et pregunto a tú, ficar-te al llit amb dues persones a la vegada compta com una o dues vegades?». 


Comentaris

envia el comentari