YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'aniversari dels 44 de Kiko Hernández, el més trist de tots

Ha coincidit amb la pandèmia i amb l'acomiadament de la seva gran amiga

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Ha coincidit amb la pandèmia i amb l'acomiadament de la seva gran amiga | Telecinco

Kiko Hernández celebra aquest dimecres 26 d'agost un any més de vida. El col·laborador viu un moment dur i difícil en el seu entorn laboral i personal. Kiko, que bufa avui 44 espelmes, ja no comparteix plató amb la seva gran amiga, Marta López, que va ser acomiadada de Mediaset per «conducta irresponsable» davant la Covid-19. A més, va ser el madrileny qui va llegir el comunicat en directe dijous passat i no va poder evitar mostrar el seu dolor per la decisió de la direcció de la cadena.


Kiko, molt trist després de llegir el comunicat de Mediaset

«Mediaset España ha decidit prescindir des d'avui de la col·laboració de Marta López en els diferents programes d'entreteniment davant l'actitud públicament irresponsable que ha manifestat en el seu àmbit privat, en no mantenir la rigorosa conducta que tot ciutadà ha de complir per superar la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i que, per descomptat, exigeix aquesta companyia», llegia en directe Kiko Hernández amb una expressió molt trista.

Dies abans, Kiko li etzibava un bon 'zasca' a la seva amiga Marta per aquest tema: «Em sembla de vergonya que quan estan dient que cada vegada hi ha més infectats i que se saturaran els hospitals, us n'aneu de festa a ajuntar la careta els uns amb altres i després ho publiqueu a Instagram. Em sembla d'un altre món», deia el col·laborador, que enguany no podrà celebrar el seu aniversari amb una festa grossa.


No podrà tenir la seva festa privada pels 44 

L'any passat, Kiko Hernández va bufar 43 espelmes en una festa privada al costat dels seus amics més pròxims  al restaurant V Club feat Arola, situat al terrat del Bingo Las Vegas, a Madrid, que va acabar a altes hores de la matinada.

Entre els convidats a la festa, on també es va poder viure una exhibició de focs artificials, van ser-hi alguns membres d''IdoloFilms', empresa amb la qual Kiko es va iniciar en el món del cinema, i  evidentment, el seu entorn més pròxim.


Comentaris

envia el comentari