Anna Simon, víctima d’una aterridora broma de Halloween a ‘Zapeando'

La col·laboradora televisiva va ser sorpresa per algú disfressat de pallasso que s'amagava darrere unes caixes pels passadissos de Globomedia

Anna Simón ha estat víctima d'una aterridora broma de Halloween al programa 'Zapeando'
Anna Simón ha estat víctima d'una aterridora broma de Halloween al programa 'Zapeando' | Cedida

Després de tot un any esperant-la, per fi ha arribat la nit de Halloween. Aquesta festa d'origen americà ja s'ha estès per tot el món i comença a ser també una tradició en diferents països, com és el cas d'Espanya. Botigues, restaurants i tota classe d'establiments s'ambienten amb la decoració especial d'aquestes dates, també els platós de televisió.

Aquest és el cas de 'Zapeando', que ha celebrat una setmana dedicada a aquesta festivitat. Tot i que va ser dimecres quan van anar tots disfressats al programa, va ser dimarts quan van començar a preparar el terreny fent bromes. I la primera víctima no va ser Cristina Pedroche com de costum, sinó la catalana Anna Simon.

Anna Simón, víctima d'una broma de Halloween

«A 'Zapeando' s'estan vivint moments esgarrifosos», va començar dient Frank Blanco amb un somriure murri. «Anna Simon s'ha trobat amb un ésser estrany», va afegir el presentador català, donant pas al vídeo de la broma que li havien fet a la col·laboradora minuts abans fora de càmera.

Simon estava caminant pels passadissos de Globomedia amb el guió del programa a la mà i mirant el telèfon mòbil quan de cop Miki Nadal, disfressat d'un aterridor pallasso, va sortir de darrere unes caixes per espantar-la. «Desgraciat, qui ets? La mare que et va parir!», va etzibar la periodista quan el va veure. «Anava molt concentrada amb el mòbil», va intentar justificar Anna Simon una vegada estava a plató «recuperada de l'ensurt».

'Zapeando' celebra un especial de Halloween

Ana Simon ha estat la primera víctima però l'única de les bromes del programa. Cristina Pedroche o Lorena Castella van ser sorpreses de la mateixa manera per Miki Nadal, com també el presentador Frank Blanco o Quique Peinado. A més, diferents famosos com Flipy, Cristina Teva o l'actriu Najwa Nimri —que li va deixar anar una bufetada— també han estat víctimes de l'especial de Halloween de 'Zapeando'.


Comentaris

envia el comentari