Anna Simon, sense complexos, se sincera a TV3: «M'he engreixat»

La presentadora ha estat entrevistada per Eloi Vila al programa 'Al cotxe!' de TV3
Anna Simón és entrevistada per Eloi Vila al programa 'Al cotxe!'
Anna Simon és entrevistada per Eloi Vila al programa 'Al cotxe!' | TV3

Anna Simon és coneguda arreu del país per ser col·laboradora de famosos programes de televisió que l’han catapultat a l’èxit que gaudeix actualment. Ara torna a TV3 després que la deixessin escapar quan va aterrar a la cadena catalana fa uns anys, col·laborant en el programa 'Divendres', on compartia plató amb Xavi Coral i Espartac Perán, i d’on va marxar per provar sort a cadenes d’àmbit nacional. Anna Simon torna com a presentadora i no com a col·laboradora, agafant les regnes del talent show musical ‘Oh happy day’ i del ‘reality’ ‘Persona infiltrada’.

 

Anna Simon al natural

El seu nom és sinònim d’èxit, no en va el seu programa competeix en audiència els dijous amb un gegant de Telecinco com és ‘Supervivientes’, i en surt indemne, aconseguint audiències que superen el 15%.

 

Eloi Vila ha decidit entrevistar-la al seu programa: ‘Al cotxe!’, i tot fent un volt en aquest vehicle, han aprofundit en la vida personal de la periodista, que als seus 37 anys, s’ha mostrat molt sincera i ha parlat sense embuts.

 

Anna Simón reconeix que en el passat tenia més complexos
Anna Simon reconeix que en el passat tenia més complexos | TV3

 

Una de les qüestions recurrents que sempre apareix quan es nomena a Anna Simon fa referència al seu imponent aspecte físic; tot i això, ella mateixa reconeix: «M’he engreixat perquè he deixat de fumar. Em preocupa el físic sense obsessionar-me. Amb els anys accepto coses que abans eren complexos. Em veia amb massa pit i massa panxa i poc cul». Tot i que li agrada la seva bellesa natural, no és contrària a la cirurgia estètica: «Si tingués un complex que no em deixés ser feliç recorreria a la cirurgia. Estic bé com estic. Visc a Madrid de lloguer, de dilluns a divendres. Al vespre agafo pont aeri i vinc a Mollet, és casa meva».

 

Anna Simón al programa 'Persona infiltrada'
Anna Simon al programa 'Persona infiltrada' | TV3

 

L’Eloi Vila però, no es va entretenir gaire i de seguida va anar al gra amb la pregunta del milió: «Tens parella?». A la qual cosa Anna Simon va respondre: «A Madrid visc sola». Una resposta una mica ambigua que deixava entreveure la possibilitat que la presentadora tingui un amor de cap de setmana a Mollet. Tot seguit, la pregunta obligada era la dels fills: «No en tinc de fills, vaig tard però m’ho començo a pensar. Si fos un home, no m’ho estaries preguntant. Quan una dona arriba als 35 la pregunta és el nen quan. I si no en vull?», responia enigmàtica Anna Simon.

 

 Comentaris

envia el comentari