Anna Simón somrient en un photocall

Anna Simón ja és mare de la seva primera filla, amb un nom ben català

Anna ha compartit al seu Instagram la primera imatge de la seva filla

Anna Simón, periodista i presentadora de programes com Zapeando de La Sexta, ha compartit amb els seus seguidors una increïble notícia: ja és mare!

El febrer d'aquest any, Anna va compartir a les seves xarxes socials la gran notícia. La presentadora catalana va penjar al seu perfil d'Instagram una foto d'ella amb un vestit ajustat on se li notava la panxa, acompanyat del 'hashtag' «baby is coming», és a dir, bebè en camí. 


Els comentaris dels seus seguidors no es van fer esperar i van omplir el seu perfil de comentaris plens d'afecte felicitant la presentadora. Fins i tot Patricia Conde, coneguda presentadora de la mateixa cadena que Simón, va voler tenir unes paraules amb ella i li va dir «Enhorabona, preciosa» seguit de molts cors. 

El dia tan esperat ja ha arribat

Malgrat que la seva panxa ja tenia un volum força considerable quan va compartir la seva primera imatge embarassada, ningú esperava tan aviat el naixement de la petita. I és que tan sols han passat tres mesos des que va sorprendre els seus seguidors.

El nom que han escollit per la petita és Aina, i va néixer fa menys d'una setmana, el 29 d'abril. Avui ha publicat la primera imatge de la criatura. Una tendra foto dels peus de la nena, ja que Anna Simón té molt clar que vol protegir la intimitat de la seva filla. 

Juntament amb la foto, Anna ha volgut compartir un petit missatge que demostra que l'arribada de la seva filla era molt esperada, ja que «des de fa quatre dies soc la persona més feliç del món», explica Simón. 

Tothom celebra la notícia

Tant els seguidors de la presentadora com els seus companys celebren aquesta notícia. No han estat pocs els que han volgut felicitar-la. Són alguns exemples Tamara Gorro, Alfred García, Sandra Sabatés o Noemí Galera, entre molts altres.

És, certament, un moment d'alegria per la presentadora catalana i tots els seus éssers estimats.