Anna Simon torna a TV3 amb el concurs 'Persona Infiltrada'

Després de la seva última experiència a 'Oh Happy Day', ara presentarà un programa on un famós haurà d'esbrinar qui és l''infiltrat' en una família amb la qual conviurà unes hores

Anna Simon torna a TV3 amb 'Personatge Infiltrat'
Anna Simon torna a TV3 amb 'Personatge Infiltrat' | Instagram

TV3 continua sorprenent amb els seus fitxatges d’aquesta nova temporada. L’última gran aposta de la televisió pública catalana ha estat la tornada d’Anna Simon per presentar un nou concurs que s’estrenarà al llarg del 2019. ‘Persona Infiltrada’ és el seu nou programa, on cada setmana un personatge famós haurà d’esbrinar qui és el membre infiltrat dins d’una família, amb la qual conviurà durant unes hores.

Anna Simon torna a TV3 per presentar un nou format d’entreteniment, on la presentadora de Mollet del Vallès podrà tornar a lluir la seva faceta més divertida. Es posa per segona vegada al capdavant d’un projecte de TV3, després de la seva experiència a l’’Oh Happy Day’, que apunta que serà tot un èxit entre el públic de totes les edats, ja que és ideal per veure en família i provar de descobrir qui és la persona infiltrada.

5.000 euros per a la família o els teleespectadors

Cares conegudes com en Jair Domínguez, Tomàs Molina, alguns dels actors de ‘Merlí’ o Marc Ribas passaran cada setmana pel programa. A més de conviure amb la família, el convidat podrà formular-los les preguntes que cregui convenients per aconseguir el seu objectiu: desemmascarar l’infiltrat.

Personatges famosos com en Jair Domínguez intentaran esbrinar cada setmana la 'Persona Infiltrada'
Personatges famosos com en Jair Domínguez intentaran esbrinar cada setmana la 'Persona Infiltrada' | TV3

Serà al final del programa quan el famós haurà de dir qui creu que és la persona que no pertany a la família d’aquella setmana. Si no l’encerta, serà la família i el personatge infiltrat qui es repartiran un premi de 5.000 euros. En canvi, si la seva deducció és correcta, un espectador que hagi esbrinat també l’infiltrat a través de l’aplicació mòbil de TV3 s’endurà els diners.

Anna Simon torna a TV3 gairebé dos anys després

L’actual col·laboradora de ‘Zapeando’, programa en el qual acostuma a ser el centre de les bromes, regressa a TV3  gairebé dos anys després d’haver presentat la quarta edició del concurs de cors musicals ‘Oh Happy Day’.

Va ser l'abril del 2017 l'últim cop que es va poder veure a Anna Simon a la televisió catalana. Abans, havia participat en alguns coneguts 'magazines' de TV3 com el 'Tvist' o el 'Divendres', on era una de les principals col·laboradores. 


Comentaris

envia el comentari