Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Antena 3 es confon i atribueix a Arran una pintada de la Constitució

No obstant, el que criticava, realment, el col·lectiu independentista era el franquisme

 

 

Alguns missatges són tan ambigus o donen motiu a tantes interpretacions que, a vegades, acaben sent contraproduents. No obstant això, aquesta vegada l'error no ha sigut per una mala interpretació, sinó per un canvi, deliberat o no, d'un mitjà de comunicació.

  

 

 

Això és el que li ha succeït a Arran, el grup juvenil de l'esquerra independentista que organitza actes reivindicatius. L'últim que han realitzat: una pintada amb la signatura del col·lectiu en la qual es podia llegir: «Destruïm l'herència del franquisme».

 

Un canvi realment significatiu 

La pintada ha aparegut avui a la plaça de Rubí, a Barcelona, just en moment en què es preveia un acte per celebrar la Constitució. No obstant això, com pot apreciar-se a les xarxes, Antena 3 ha volgut fer una cobertura que ha acabat sent errònia.

 

Quan s'informava del cas, amb la finalitat de denunciar-ho socialment, han afirmat que el grup independentista carregava contra la Constitució espanyola. De fet, a la pàgina web de la cadena es podia veure com la notícia es compartia amb el següent títol: «Rubí desperta amb una pintada signada per Arran: ‘Destruïm l'herència de la Constitució’».

 

No obstant, i com ja us comentàvem prèviament, no és aquest el text que es pot llegir a la pintada, i el fet de canviar la paraula franquisme per Constitució li acaba donant al text un missatge totalment diferent.

 

Diversos usuaris han comentat la situació a les xarxes socials i s'han queixat a la cadena. No obstant, aquesta encara segueix sense canviar el títol de la seva notícia, cosa que ha suscitat molta indignació.

.

De fet, el mateix col·lectiu ha bromejat amb la situació mentre reivindicava que es corregís la situació. Sigui com sigui, són molts els que han opinat sobre el canvi tan gran i polèmic que s'ha fet. 

 

 

 

 

Comentaris