IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Antena 3 decideix substituir Pilar Rubio per Patricia Montero al capdavant de 'Ninja Warrior'

La col·laboradora es dedicarà completament al seu embaràs

Silvia Abril, José Corbacho y Patricia Montero durante la final.
Silvia Abril, José Corbacho i Patricia Montero durant la final de 'MasterChef Celebrity' | Cedida

El canal estrella d'Atresmedia, Antena 3, ha anunciat que ja ha trobat una substituta per a Pilar Rubio, que a partir d'ara es vol centrar en el seu tercer embaràs. La nova presentadora haurà de posar-se al capdavant de la segona temporada del 'reality' 'Ninja Warrior', que en la seva primera edició va sorprendre amb bones dades d'audiència. En concret, es va estrenar amb un 18,4% i va tancar amb un 17,2%. 

Es tracta, ni més ni menys, que de Patricia Montero, una actriu que al nostre país es va donar a conèixer gràcies a interpretacions en conegudes sèries com, per exmeple, 'Los hombres de Paco', 'El don de Alba' o 'BuenAgente'. Ara bé, també ha col·laborat amb programes com 'El Hormiguero', i va ser finalista de l'última edició de 'MasterChef Celebrity'. 

Les dues, companyes a 'El Hormiguero'

Cal dir que, de fet, en el programa de Montero ja va coincidir amb Pilar Rubio, i no descartem que acudeixi a ella per demanar-li alguns consells sobre com afrontar aquest nou repte que se li tira a sobre. De la mateixa forma que en la seva primera temporada, Patricia Montero estarà acompanyada per Manolo Lama i Arturo Valls. 

El seu paper serà el mateix que el de Rubio: s'encarregarà de recollir les impressions dels concursants del programa, després que aquests hagin realitzat les diferents proves. Tot apunta que Antena 3 tornarà a comptar amb el format per a l'estiu vinent, tenint en compte que va ser en aquesta època de l'any quan va funcionar molt bé. 

Arturo Valls, Pilar Rubio y Manolo Lama en 'Ninja Warrior'

Arturo Valls, Pilar Rubio i Manolo Lama a 'Ninja Warrior' | Antena 3

Primera vegada que exerceix com a presentadora

Montero, tot i tenir força experiència en el món del cinema i de la televisió, exercirà per primera vegada com a presentadora. Una missió que impressiona encara més tenint en compte les peculiaritats del format. El que més s'assembla és el seu pas per 'El Hormiguero', on també tenen lloc alguns reptes físics. 

On sí que va estar amb anterioritat Patricia és a l'altra banda, a la dels concursants. Recordem que va ser una de les participants de l'última edició de 'MasterChef Celebrity', on va aconseguir imposar-se a alguns companys i situar-se en la quarta plaça. 


Comentaris

envia el comentari