El greu error d'ahir de 'Mask Singer' en el moment clau del programa

Tot i haver treballat recentment amb ell, els Javis no van ser capaços d'esbrinar qui s'amagava sota la disfressa de pop

Imatge de l'edifici d'Atresmedia
L'important error d'ahir de 'Mask Singer' en el moment clau del programa | Catalunya Diari

El passat dimecres 4 de novembre, Antena 3 estrenava 'Mask Singer' batent rècords d'audiència. Ara, el programa ha emès un nou programa amb sis nous concursants que han generat un important error per part dels Javis. En el primer lliurament molts es van atrevir a dir qui eren les persones que s'amagaven sota les màscares, fins i tot hi va haver una gran aposta per 'Gira-sol'. No obstant això, aquesta setmana els concursants han posat el nivell molt alt i els seguidors de 'Mask Singer' han compartit idees totalment oposades sobre les veritables identitats dels personatges.

Tan difícil ho han posat que, fins i tot els mateixos investigadors, havent treballat amb alguns dels participants, estan cometent grans errors a l'hora d'intentar esbrinar qui són els individus sota les disfresses. Així va succeir en la segona entrega de 'Mask Singer' quan Malú, José Mota i els Javis havien de fer una aposta sobre qui s'amagava sota del 'Pop'.

Els quatre van fallar notablement, però el gran cop se'l van endur Javi Calvo i Javi Ambrossi perquè no van acostar-se ni tan sols una mica en les seves hipòtesis, tot i haver treballat recentment a 'La Veneno' amb la persona que estava sota la disfressa. «Ai, té una veu que em sona molt! Em recorda a algú», assenyalava Ambrossi després de l'actuació de 'Pop', però no va ser capaç de descobrir que era el periodista i comunicador Pepe Navarro la persona sota aquesta màscara. Els Javis no van ser capaços de reconèixer la veu tan destacada del cordovès, malgrat haver sigut un personatge que han estudiat moltíssim per la seva sèrie.

Les grans apostes dels investigadors

Va ser una nit de molta incertesa, on tant els seguidors del programa com els investigadors van fer apostes completament a cegues sobre les persones amagades darrere de les disfresses. 'Camaleó' va ser el que més pistes clares va oferir: esportista o exesportista, amb ullassos, ha patit alguna lesió, li agraden les taronges de València i 'Coldplay'. No obstant això, les apostes sobre qui és realment també van ser molt variades.

Abans de la seva actuació, els Javis, Malú i José Mota es van atrevir a donar algun nom, però després d'escoltar-lo cantar i descobrir la veu espectacular d'aquesta persona, les seves teories van ser enderrocades. Javi Calvo va apostar per Pep Guardiola, exjugador i entrenador de futbol a què li agrada 'Coldplay', i Javi Ambrossi es va atrevir amb l'actor Maxi Igleisas. Per la seva banda, la cantant es va arriscar amb el futbolista David Villa, mentre que l'humorista, encara que no molt convençut, pel periodista Jesús Mariñas.

Les pistes de 'Caniche' van deixar molt a la imaginació i, probablement, per això, va ser el personatge que més apostes va rebre com, per exemple, Tamara Falcó, Eva González, Maribel Verdú, Helen Lindes o Pilar Rubio van ser alguns dels noms que van llançar els investigadors.

En els avenços de 'Mask Singer', abans de la seva estrena, ja ens donaven pistes sobre que entre els concursants hi havia algun polític, i sembla que 'Gamba' és la disfressa sota el que s'amaga. «Amant de la Mediterrània, dels esports, però vistos des de la barrera, algú a qui ja no li agrada exposar-se», Javier Ambrossi no va dubtar ni un segon quan va escoltar la presentació d'aquest personatge a apostar per l'exministre de Cultura i Esport, Màxim Huerta.

«Gràcies a les cures i mims del meu pare, va arribar el dia en què vaig batre en vol», va assenyalar 'Corb' en les seves pistes. Tot i que la gran aposta va ser Julio Iglesias Jr, Malú es va atrevir a apostar per Sergio Ramos . Però sens dubte, la major sorpresa va ser 'Porqueta', un personatge que va causar un gran enrenou entre els investigadors i els seguidors del programa. «Home o dona?», van assenyalar, perquè ni tan sols es va aconseguir descobrir el gènere d'aquest personatge.

Una persona que té «llaços molt propers amb la reialesa espanyola», però que al mateix temps és la reina del fang. Encara que a principi alguns van apostar per Carmen Martínez-Bordiú i Anotonia Dell'Atte, finalment els quatre investigadors van apostar per Bárbara Rey .


Comentaris

envia el comentari