Imatge de l'edifici d'Atresmedia

Novetats a Antena 3: canvien de dia un dels seus programes estrella

La recta final de la vuitena edició del 'talent show' serà emesa els diumenges

L'aplicació de l'estat d'alarma el passat mes de març va suposar una aturada en totes les activitats no essencials, així, 'Tu cara me suena' no va ser una excepció. Després de vuit mesos més aturats, Antena 3 ja ha posat data per al retorn del concurs. La cadena està publicitant des de fa diversos dies la tornada del 'talent' musical i, finalment, han decidit apostar pels diumenges per a l'emissió de les noves entregues del programa.

El passat 22 de novembre, Antena 3 va emetre un resum dels millors moments de la vuitena temporada de 'Tu cara me suena'  i serà el pròxim dia 29 del mateix mes quan podrem gaudir de les noves gales del concurs. D'aquesta manera, el programa s'enfrontarà contra 'La Casa Fuerte' a Telecinco, 'Salvados' a La Sexta i 'Cuarto Milenio' a Cuatro.

L'estratègia d'Antena 3 per liderar en 'prime time'

A més, l'elecció dels diumenges per emetre les noves entregues de 'Tu cara me suena' suposarà un gran canvi per al 'talent', ja que s'emetia tots els divendres des de feia diverses temporades, i és una gran estratègia per intentar liderar les audiències del 'prime time' durant el mes de desembre.

Tenint en compte el gran èxit de 'Mask Singer' els dimecres i de 'La Voz' els divendres, Antena 3 té tots els números per mantenir-se en primera posició en les audiències d'aquesta franja horària si aconsegueix obtenir les bones dades que va aconseguir en els primers lliuraments d'aquest concurs.

En el primer tram de 'Tu cara me suena', la cadena va obtenir una mitjana de 20,2% de quota de pantalla i prop de 2,7 milions d'espectadors.

Un retrobament «molt emocionant» i nova dinàmica per al programa

El retrobament entre els concursants de la vuitena edició «ha estat molt emocionant», van explicar des de 'Gestmusic', la productora del programa, a 'Vertele'. «Estan molt emocionats amb aquest retorn i amb moltíssimes ganes d'entretenir als espectadors perquè l'entreteniment, en les circumstàncies actuals, és necessari per desconnectar a estones. I si aconsegueixen divertir el públic, es donen per satisfets».

La vuitena edició de 'Tu cara me suena' tindrà un final diferent respecte a les edicions anteriors perquè es disputaran dues semifinals, en la primera d'elles es classificarà el primer finalista i en la segona quatre més. «És una de les finals més emocionants que recordem perquè hi ha molt poca diferència de punts entre els primers llocs», assenyalen des de la productora.

Tot i que el rànquing l'encapçala Jordi González amb 220 punts, Nerea González i els Gemeliers el segueixen molt de prop, amb 202 i 193 punts respectivament. Els famosos que se situen per darrere d'ells, també ho fan a escassa distància: Cristina Ramos suma 189 punts, Rocío Madrid 175, María Isabel 168, Belinda Washington 159, Mario Vaquerizo 157 i El Monaguillo 121.

Manel Fuentes es mantindrà com el presentador del programa i Carlos Latre, Lolita, Chenoa i Àngel Llàcer seguiran exercint de jurat per valorar les actuacions dels concursants. Per a la primera gala de la recta final de 'Tu cara me suena', El Monaguillo s'ha de posar en la pell de Joaquín Sabina, María Isabel imitarà Maite Perroni al costat d'Antonio José, Rocío Madrid cantarà com Marta Sánchez i Belinda Washington serà Tom Jones.

Per la seva banda, Mario Vaquerizo imitarà a The Ramones, els Gemeliers es posaran sota la pell d'Eros Ramazzotti i Ricky Martin, Jorge González serà Carlos Rivera al costat del mateix cantant, Nerea Rodríguez cantarà com Nena Daconte i Cristina Ramos i Soraya Arnelas fingiran ser Mariah Carey i Whitney Houston.

'Tu cara me suena' és el 'talent show' que més edicions ha emès a la televisió de manera consecutiva i és el format espanyol que més ha triomfat arreu del món, amb adaptacions del format en més de 50 països.