Antena 3 pren 'La Voz Kids' a Telecinco

Per substituir el buit que deixa el format, Mediaset apostarà per 'American Idol'

La sede de Atresmedia
La seu d'Atresmedia | Cedida

Ahir vam saber que 'La Voz' abandonava finalment Telecinco, després de diverses temporades, però sembla que ja ha trobat un nou canal. L'exitós format, amb el qual Mediaset ha aconseguit molt bones dades d'audiència, es traslladarà al seu enemic, Atresmedia, en concret a Antena 3. La productora del format ha arribat a un acord amb Talpa Media per emetre el 'talent show', internacionalment conegut com a 'The Voice'. 

Això implica que Telecinco per dos dels seus titans: 'La Voz' i 'La Voz Kids', que passaran ara a la competència. Amb elles, Antena 3 també vol estrenar un nou format, 'La Voz Senior', que arribarà a la televisió espanyola per primer cop. 

Mediaset per una de les seves millors apostes

La Voz
Imatge de 'La Voz Kids' | Antena 3

 

La productora responsable de 'La Voz', no obstant això, va voler acomiadar-se bé, i ha reconegut la importància dels anys col·laborant amb Mediaset. «Volem agrair a Mediaset el seu compromís amb 'The Voice'», ha dit, insistint que «ara s'obre una nova etapa a Espanya, al costat d'Atresmedia». 

A més a més, també ha explicat que el que s'emetrà serà «la franquícia completa», una situació que «il·lusiona», per «tractar-se d'un dels operadors de continguts en espanyol més importants del món». L'anunci es va donar a conèixer per Maaerten Meijs, Chief Operating Officer de la companyia. 

Atresmedia, molt eufòrica per l'arribada de 'La Voz'

Per la seva banda, Javier Bardají, el director general d'Atresmedia Televisión, ha volgut agrair a Talpa media «la confiança dipositada en Atresmedia a l'hora de renovar els drets de 'The Voice' a Espanya». Bardají no ha amagat, doncs, la seva eufòria sobre l'acord. A més, ha insistit que l'arribada del format a Antena 3 representa «l'adquisició d'un dels formats d'entreteniment més potents i més exitosos de tot el món» que, a més «encaixa a la perfecció» amb el seu model de televisió. 


Comentaris

envia el comentari