Antena 3 supera Telecinco en audiència en els seus informatius

L'audiència d'Antena 3 segueix augmentant mentre el telediari del vespre a Telecinco sofreix a causa de la pèrdua de 'Pasapalabra'

Imatge de l'edifici d'Atresmedia
Antena 3 bat el seu propi rècord d'espectadors del seu telediari | Catalunya Diari

Antena 3 comença a guanyar-li la partida a Telecinco en els seus informatius. Prova d’això és que el darrer 4 de febrer, els informatius d’Antena 3 van aconseguir batre el seu propi rècord des de març del 2019, aconseguint una quota de pantalla del 15,9%, amb 2.516.000 espectadors enganxats als seus informatius, superant fins i tot l’emissió de la Copa del Rei per part de Telecinco.

 

Telecinco pateix la pèrdua de 'Pasapalabra'

Un nou revés per a Mediaset que veu com cada cop els afecta més la retirada de ‘Pasapalabra’ de la seva programació, un fet que està marcant un clar declivi de l’audiència dels seus informatius, i que de moment, ni la prolongació de l’horari de ‘Sálvame’ ni l’estrena de ‘El tirón’, han aconseguit arreglar.

Així doncs, Antena 3 manté la seva bona audiència no només en els informatius de la franja del capvespre presentats per Vicente Vallès, sinó també en l’edició de migdia presentada per Sandra Golpe, que s’ha convertit en líder absolut de la seva franja horària amb 2.277.000 espectadors, un cop dur per Ángeles Blanco, la dona de Vicente Vallès, que presenta els informatius de migdia a Telecinco.

Els esports d’Antena 3  també han aconseguit molt bona audiència, convertint-se en els més vistos de la seva franja horària amb un 17,2 % de quota de pantalla.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari