Antena 3 li roba un altre programa de molt èxit a Telecinco

La tornada de 'Pasapalabra' podria servir a la cadena per augmentar l'audiència de l'informatiu del vespre

Los Lobos amb José Pinto a l'esquerra de la imatge
Pasapalabra podría ocupar la franja de 'Boom' | ANTENA 3

Sembla que Antena 3 no en tenia suficient traient els drets de 'La Voz' a Telecinco i es guardaven encara una carta sota la màniga. Aquesta jugada no seria un altre que fer-se amb els drets d'un exitós programa de Telecinco i que a més, en anys passats, ja havien estat gestionats pel grup Atresmedia. La compra dels drets, referint-nos a 'Pasapalabra', es deuen al fet que la cadena creadora del format s'hauria negat a seguir cedint-li els drets d'explotació a Telecinco i aprofitant aquest moment de feblesa, Antena 3 hauria restablert el contacte amb els creadors per fer un pas endavant i quedar-se ells amb la llicència. 

Si bé és cert que la conversió de 'La Voz' a Antena 3 no els hi hauria sortit com ells esperaven, veure'm com es produeix i es converteix en una realitat la tornada del concurs cultural a Antena3, molts anys després que desaparegués per marxar al canal principal de Mediaset.

Noms que sonen per presentar-ho

Si Atresmedia decidís recuperar el format tal com era abans del salt a Mediaset, podria ser que tornessin a comptar amb un dels presentadors que ja ho havien conduït en el passat. Indubtablement ens ve el nom de Silvia Jato, el seu nom està lligat des de molts anys enrere amb 'Pasapalabra', sense oblidar que Jaime Cantizano també se'n va fer càrrec durant un temps i que perquè no, podria suposar la seva tornada a Antena 3.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari