Nova advertència de la directora de 'Ahora Caigo' a Arturo Valls: «Deixa de fer-ho»

Gloria Hernández, directora del programa, li crida una altra vegada l'atenció per la seva actitud

Arturo Valls durant el 66è Festival de Sant Sebastià
Arturo Valls rep un avís de la directora de 'Ahora Caigo' | GTRES

Arturo Valls ha demostrat ser tot un 'showman'. El presentador d''Ahora Caigo' gaudeix com un nen presentant el programa de les tardes d'Antena 3, sense importar-li el més mínim el sentit del ridícul. No és fàcil contenir el riure quan Valls es mostra en tota la seva esplendor amb bromes o situacions d'allò més surrealistes.

En el programa del passat 14 de setembre, Arturo Valls va aparèixer amb una cinta de gimnàstica rítmica i no va dubtar ni un instant a fer exercicis enmig del plató, arribant a aixecar al públic. Un caprici que va ser concedit per la seva directora, Gloria Hernandez, qui sucumbeix als desitjos del valencià, encara que li provoquin més d'un maldecap.

«No us podeu imaginar com soc de feliç mentre entreno amb la cinta, això em posa contentíssim. Puc passar-me les hores inventant coreografies, girs...», admetia el presentador mentre mostrava els seus exercicis. Però tant desplegament de moviments va fer que Gloria es cansés i a través de l'auricular va demanar-li que, per favor, parés.

Mentre Arturo Valls seguia a la seva, el presentador va parar quan va escoltar les paraules de la directora. «És Gloria... Que pari de fer el ximple? Aquest és el teu punt de vista, això és esport, això és dansa», deia mentre que es negava a deixar de moure. «Que com pengi la cinta no me'n compres cap més? Des del respecte t'ho dic, ets una miqueta exagerada, per una que vaig penjar... Que miri cap amunt?», continuava dient el presentador.

En aquest moment, Arturo Valls va mirar cap amunt i, acompanyat per un moviment de càmera, es va poder veure com el sostre de plató estava ple de cintes. El públic va esclatar en riallades i el valencià no va tenir una altra alternativa que claudicar als desitjos de Glòria. «El que tu diguis...», va concloure Valls deixant la cinta a terra.

Arturo Valls enmig de plató de 'Ara Caic' mirant cap al sostre ple de cintes de gimnàstica rítmica
Arturo Valls mira el sostre del plató ple de cintes de gimnàstica rítmica | antena 3

Una mena de teatre muntat entre Arturo Valls i Gloria Hernandez que no és la primera vegada que es realitza. Fa unes setmanes, el presentador va confessar haver enviat un missatge per equivocació a la directora que gairebé li costa l'acomiadament. Valls va explicar a 'Ahora Caigo' que el missatge en qüestió anava dirigit a un company, però va acabar per equivocació al mòbil de Gloria.

«M'agrada molt el 'bigotet' que t'estàs deixant. Aviat et confondran», deia el text. Arturo va explicar que no es va adonar a qui li havia enviat fins que va rebre una resposta de la seva directora demanant-li l'acomiadament. «Al cap de tres segons rebo un missatge de Gloria, la directora del programa, dient-me que vol la meva carta de dimissió sobre la seva taula...» seguia explicant.

Valls va voler justificar el seu 'lapsus' i, mirant cap amunt on suposadament es troba Gloria, es va explicar: «Aquest missatge no era per al teu bigoti, dic, que no era per a tu, si tu no en tens, només borrissol», va dir provocant el riure del públic. «Ho estic espatllant més», va confessar entre rialles donant per tancat el tema.


Comentaris

envia el comentari