YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antena 3 s'ha atrevit: emetrà l'entrevista que està en boca de tothom aquests dies

La cadena emetrà la polèmica entrevista del príncep Harry i Meghan Markle amb Oprah Winfrey

Imatge de l'edifici d'Atresmedia
Antena 3 emetrà l'entrevista del príncep Harry i Meghan Markle | Catalunya Diari

Atresmedia ha anunciat una 'bomba' per a aquest mateix dissabte. En exclusiva per a Espanya, Antena 3 emetrà l'explosiva i polèmica entrevista que el príncep Harry i Meghan Markle van concedir a Oprah Winfrey, periodista dels Estats Units.

La icònica presentadora de televisió nord-americana ha aconseguit fer seure davant de càmeres a dos dels personatges més mediàtics de la monarquia britànica, aconseguint unes declaracions que posen en escac a la institució presidida per Isabel II.

El dia de l'estrena, diumenge 7 de març, l'emissió de l'entrevista a la CBS americana va aconseguir paralitzar tot el món, reunint 17 milions d'espectadors davant de la pantalla. Per altra banda, el dilluns 8 de març, al Regne Unit es va aconseguir congregar 11 milions d'espectadors. 

Dissabte arriba a Antena 3 l'entrevista del príncep Harry i Meghan Markle 

Antena 3 ha comprat els drets per emetre l'entrevista, que ha costat uns 5,8 milions d'euros. Segons ha publicat 'The Wall Street Journal', aquest seria l'import que CBS hauria pagat als ducs de Sussex. Així doncs, la cadena espanyola emetrà l'entrevista aquest dissabte a les 19.15 h.

A primera hora de la tarda, Antena 3 estrenarà la pel·lícula Meghan i Harry: un enllaç real (16.00 h) i posteriorment reproduirà la cinta Meghan i Harry: un romanç real (17.45 h). A més, la Sexta tornarà a emetre l'especial del diumenge, després d''El Objetivo', tal com ha anunciat la periodista Ana Pastor. 

L'explosiva entrevista que posa en perill la monarquia britànica

Les dues hores de conversa entre Oprah Winfrey i els ducs de Sussex, que el març del 2020 van decidir marxar del país i trencar amb els seus rols dins de la Corona, ha causat un enorme terratrèmol a escala mundial. 

Meghan Markle en la seva entrevista a la cadena nord-americana CBS
La casa reial britànica s'ha vist obligada a reaccionar després de l'entrevista de Meghan i Harry | HARPO PRODUCTIONS / CBS

Totes les mirades estan posades sobre la casa reial britànica, que està fora de joc després d'algunes de les controvertides declaracions que ha fet el net de la reina i la seva dona, que ara viuen a Los Angeles.

Sense entrar en molts detalls per evitar els espòilers, Harry i Meghan Markle han parlat sense embuts de les pressions, la salut mental, la dinàmica de la família reial i el tema estrella que ha revolucionat el Palau de Buckingham: el racisme present en la institució.

La duquessa ha assegurat que membres de la família reial han qüestionat el color de pell del seu fill Archie. Tanmateix, Oprah Winfrey, completament sorpresa per les declaracions, ha volgut assegurar-se i Meghan ho ha afirmat: «Si aquesta és la deducció que estàs fent, crec que és bastant adequada», assegura la duquessa en l'entrevista abans de confirmar la intenció de la família reial per «canviar la convenció per a Archie», per tal que no sigui el pròxim príncep. 

Segons Jonny Dymond, periodista especialitzat en la monarquia britànica, Isabel II s'ha vist obligada a respondre a un «contingut explosiu: pur, revelador i enormement nociu per al Palau de Buckingham».

«La família sencera està enfonsada després d'assabentar-se de com han estat els últims anys per als ducs de Sussex. Les qüestions plantejades, especialment les referents a la raça, són preocupants. Si bé alguns records poden variar, són presos molt seriosament i la família els abordarà en privat», deia el comunicat.


Comentaris

envia el comentari