Antena 3, emmudeix: «Fa 4 mesos que estic en tractament»

L'actor Fernando Guallar explica la seva experiència amb la Covid-19 per conscienciar als més joves sobre la gravetat del virus

Carles Francino ha tornat a 'La Ventana' de La Ser després de més de 47 dies sense aparèixer. El periodista ha explicat les complicades setmanes que ha viscut a causa de la Covid-19, i consegüentment diversos famosos han volgut explicar el seu cas.

Després de la punyent confessió que ha fet Lydia Lozano al plató de Telecinco, Fernando Guallar ha explicat a través de les seves xarxes socials com ho ha viscut ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'experiència de Fernando Guallar amb el coronavirus

L'actor tan sols té 32 anys, però tal com ha revelat en el seu compte de Twitter, li ha deixat grans seqüeles: «Fa quatre mesos que estic en tractament per una trombosi pulmonar a causa de la Covid». Així doncs, Fernando Guallar ha volgut compartir la seva experiència a Twitter per conscienciar a la gent, i especialment als més joves, del perill que suposa aquest virus.

«Crec que és necessari que molta gent jove conegui aquest tipus de casos perquè reflexioni sobre el seu comportament davant aquest desastre», ha destacat en les seves xarxes socials.

L'actor va contagiar-se a principis d'any, però no ha volgut explicar-ho fins ara. L'enrenou que s'ha format amb el final de l'estat d'alarma i totes les imatges sobre les festes que s'han celebrat, han provocat que Fernando hagi trencat el seu silenci. 

Fernando Guallar ha participat en ficcions molt reconegudes com 'Velvet Colección' o 'Amar es para siempre'. El 2020 va estrenar la comèdia musical amb les cançons de Raffaella Carrá 'Explota, explota' amb Ingrid García Jonsson.

Ara forma part de 'Luis Miguel: la serie', una ficció de Netflix que narra la vida del cantant mexicà i on interpreta a Mauricio Ambrossi, el mànager i un dels millors amics de Luis Miguel. 

«Em vaig espantar moltíssim»

L'actor no ha estat l'única cara coneguda que ha utilitzat les seves xarxes socials per intentar conscienciar sobre el coronavirus. Natalia Rodríguez, concursant de la primera edició d''Operación Triunfo', va explicar la seva experiència fa un mesos.

«A finals de juliol, principis d'agost, vaig donar positiu en coronavirus. Ho vaig saber perquè un contacte molt proper a mi va començar a trobar-se malament, va anar a l'hospital, li van fer la prova i va donar positiu», va manifestar en el seu compte d'Instagram.

«Una epidemiòloga va posar-se en contacte amb mi, em van fer la PCR i vaig donar positiu. Em vaig espantar moltíssim perquè era a casa dels meus pares i tenia moltíssima por que es contagiessin per culpa meva, així que tota la meva gent va fer-se la prova, però tots van donar negatiu. Sort».

Natalia Rodríguez va estar aïllada en una habitació de casa seva fins que van dir-li que tenia anticossos. La cantant va perdre el gust i l'olfacte, i encara no l'ha recuperat al 100%. «El gust l'he recuperat una miqueta, però després de tres mesos encara no oloro res», va confessar.


Comentaris

envia el comentari