La gran sorpresa que prepara Antena 3 per aquest dilluns

Els seus seguidors ho estaven esperant

Els seus seguidors ho estaven esperant | Antena 3

Amb l'esclat de la crisi del coronavirus, la majoria de programes de televisió van frenar en sec les seves gravacions. I entre aquests hi havia el concurs de les tardes d'Antena 3 'Boom!', presentat per Juanra Bonet, que tenia en aquell moment com a protagonista el grup de 'Los Dispersos'.

Els seguidors d'aquest espai des que va sorgir la pandèmia s'han hagut de conformar, per tant, amb emissions repetides del concurs. No obstant això, ja estan a punt de tornar a gaudir de les noves gravacions.

Torna 'Boom!'

En concret, s'ha donat a conèixer que el concurs, produït per Gestmusic, té previst començar a gravar novament a partir del pròxim dia 11 de maig i així recuperar el seu ritme normal de treball. Això sí, els teleespectadors descobriran que, per poder evitar el contagi entre els integrants de l'equip que fa el programa i dels concursants, s'han introduït una sèrie de canvis que ha avançat 'Ver Tele'.

Les modificacions més palpables seran la substitució de la taula dels concursants per faristols individuals per a cada un dels quatre integrants de cada equip, així com la col·locació d'unes mampares al voltant de la bomba que dona sentit al programa. L'objectiu d'ambdues mesures és que els participants guardin entre ells la corresponent distància de seguretat.

De la mateixa manera, s'ha sabut que el concurs es gravarà amb l'equip mínim i imprescindible i que tampoc es comptarà amb públic al plató.

Amb totes aquestes novetats començarà el seu ritme d'enregistraments l'esmentat programa d'Antena 3, que pròximament podrà ser vist pels seus seguidors. A més, en les primeres emissions, podran gaudir d'una sèrie de programes especials amb 'Els Dispersos' que es van gravar a mitjans del mes de març, en els quals els diners recaptats van ser destinats a la lluita contra la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari