Muntatge Verónica Forqué i Antonia San Juan

Antonia San Juan va estar a punt de morir: Verónica Forqué va ser clau perquè visqués

L'actriu de 'La que se avecina' revela la importància de la seva amiga en el seu pitjor moment

Antonia San Juan, coneguda actriu de La que se avecina, s'ha obert les últimes hores. I és que l'artista ha revelat un episodi que ha deixat els seus seguidors en xoc per la cruesa d'aquest.

Vanesa Romero ha entrevistat Antonia San Juan a Cor de TVE. La col·laboradora del programa que presenta Anne Igartiburu ha tingut un testimoni esgarrifós. I ho ha fet públic una de les seves companyes de repartiment a la mítica sèrie que ha tornat fa una setmana a la graella de Telecinco.

Antonia San Juan
Antonia San Juan ha explicat un dolorós episodi a un programa de TVE | Mediaset

Antonia San Juan, la icònica Estela Reynolds, tot i deixar la sèrie fa temps, continua estant molt present entre els seguidors de la producció espanyola. I és que el personatge va ser un dels més estimats d'aquesta ficció dirigida per Alberto Caballero.

San Juan ha estat entrevistada a col·lació de la seva recentment estrenada obra a la Gran Via de Madrid, al Teatro Rialto. La podem veure al costat de Nuria Roca a l'obra La gran depresión. Una producció teatral amb la qual totes dues han estat de gira per altres llocs del nostre país, i ara arriba per fi a la capital d'Espanya.

Antonia San Juan revela que va estar a punt de morir

Actualment, Antonia San Juan viu una vida plena i plena de projectes professionals que el fan feliç. Però, malgrat estar al capdamunt, el camí no va ser senzill per a la veterana actriu.

Aquest és el testimoni que ha volgut donar a la seva amiga i companya en una xerrada commovedora. A més, Antonia San Juan ha recordat un capítol molt dur de la seva vida on va estar a punt de deixar-nos per sempre.

L'actriu espanyola s'ha obert davant la seva amiga com mai no havíem vist mai i ha deixat molt tocats els seus seguidors, que no esperaven trobar-se amb un testimoni tan dolorós.

«M'havia obert l'intestí i tenia una infecció als òrgans. Vaig entrar directa a l'UCI, on vaig estar gairebé un mes. Els meus pares van venir directament a acomiadar-se perquè em moria», ha explicat l'actriu.

Primer pla de l'actriu Antonia San Juan
Antonia San Juan a una imatge d'arxiu | Mediaset

Un testimoni que ha deixat sense paraules Vanesa Romero. I és que l'entrevistadora no sabia què havia passat a la seva amiga fa anys. La reacció de Romero ha estat molt significativa, portant-se les mans al capdavant i quedant-se en silenci durant uns segons.

La persona clau perquè Antonia San Juan tirés endavant

Alhora, Antonia San Juan ha posat de manifest el paper clau que va jugar en aquella època Verónica Forqué. I és que era la seva veïna i sempre estava pendent de l'evolució de San Juan.

Verónica Forqué somrient
L'actriu es va preocupar molt per la seva amiga Antonia San Juan i va ser la clau perquè aquesta tirés endavant | GTRES

«Venia cada dia a preguntar», ha confessat, destacant la vàlua humana de la difunta actriu. Una dona que va marcar tots els que la van conèixer i que encara ploren la seva mort tres mesos després que poses fi a la seva vida.

Els durs inicis d'Antonia San Juan: «Robar per menjar»

A més d'explicar-nos aquesta història dolorosa, Antonia ha volgut parlar dels seus complicats inicis en el món de la interpretació. Vanesa Romero va voler saber com va començar tot allà pels anys 80.

«No era fàcil trobar feina en aquella època», ha lamentat. El cas és que per poder aconseguir ser actriu, va haver de fer coses de què no està satisfeta, però en aquell moment es va veure obligada a fer-les.

«Robar per menjar, un llogater tocant-te la porta perquè li paguessis... Sempre, el meu desig ha pogut més que la circumstància», ha confessat. Uns durs començaments que no van ser agradables, però que gràcies a la seva feina va aconseguir ficar-se en aquell món fins a arribar a ser la gran actriu que és avui.