Alguns col·laboradors al plató de 'Sálvame'

Canales esclata contra 'Sálvame': «No vull estar en un programa que no veu ningú»

Antonio Canales s'atreveix a dir el que molts pensen de 'Sálvame'

Sens dubte, la notícia d'ahir a la tarda a 'Sálvame' va ser l'adeu d'Antonio Canales, cosa que el col·laborador no desitjava que passés i que es deu a la falta d'interès per part de la cúpula directiva del programa de seguir-lo tenint com a tertulià. No és cap secret si diem que el col·laborador no ha sabut estar a l'altura i complir amb el que s'esperava d'ell quan el van contractar.

Han estat dos mesos de feina, però al bailaor només li han servit per a estalviar uns diners per una feina que mai ha fet. Tot i que el programa ha venut la notícia com que l'interessat no sabia que l'acomiadarien, en realitat no és així. Canales ha assegurat que no és tonto i que veia que el contracte no es renovava i que ningú li deia res.

Per aquest motiu, va començar a estudiar noves ofertes i, segons ell, molt aviat el veurem en un altre format de la cadena, tot i que falta veure-ho, això. Antonio Canales, lluny d'intentar recuperar la cadira a 'Sálvame', ha carregat contra del programa i ha començat a dir veritats que no queden bé en antena, però que ell considera importants.

El bailaor assegura que la intenció de no seguir és mútua per les dues parts i que ell no se sent còmode formant part de l'equip de 'Sálvame'. Segons ha explicat, no li agrada estar en un programa que cada vegada veu menys gent i que des de fa un temps ja no és el que havia estat abans. El col·laborador va anar a totes sabent que ahir era el seu últim dia i va llançar una 'bomba' que no va deixar indiferent a ningú.

Va dir que, segons el seu punt de vista, el programa s'ha quedat encallat amb temes que estan gastats, que ja no interessen i que avorreixen els espectadors de la cadena. A més, semblava que Canales sabia que això passaria, perquè no li va tremolar el pols quan va dir que les audiències ja no donen suport al programa ni a la cadena i que en ocasions Telecinco és superat per l'oferta que té a les tardes Antena 3.

Uns comentaris que no van agradar gens a Carlota Corredera, que va dir que Canales no estava sent gens just amb l'equip del programa. El mateix equip que el va acollir fa dos mesos i que ara ja no en vol saber res, ja que considera que no ha superat el període de prova.

Canales no es casa amb ningú i es va atrevir fins i tot a atacar les persones que no apareixen mai a la pantalla. Va disparar contra la productora del programa i també contra els responsables d'aquesta. Va dir que estan perdent molts punts i que s'estan enfonsant perquè no saben com redreçar el xou de les tardes.

No són unes paraules boniques ni gaire justes per als companys de feina d'Antonio Canales. Però sembla que ahir no la va encertar i els tirs que va deixar anar sense compassió  li podrien costar molt cars.

 

Antonio Canales es podria quedar sense res

Antonio Canales ha fardat diverses vegades, afirmant que ja ha signat un contracte amb un altre programa de Telecinco. No obstant això, els lletjos que ha fet sobre les audiències li podrien costar la nova feina, fins i tot abans de debutar. Tot dependrà de la força que tinguin les seves paraules cap a l'opinió pública.

Canales presumeix de ser el número u als tablaos, però sembla que de moment la televisió se li resisteix.