Antonio, concursant de 'Pasapalabra', no torna al programa

Christian Gálvez va explicar que el jove va haver d'absentar-se per «motius personals»
Cristian Gálvez es va apropar per consolar Antonio | Telecinco

 

El programa de Telecinco ‘Pasapalabra’ està ple de sorpreses. En les passades setmanes, un dels seus concursants, Antonio, ha tocat el cor dels espectadors després de la seva victòria en el plató. No obstant això, després d'haver guanyat no ha tornat al programa. El presentador, Christian Gálvez, ha explicat els motius de la seva absència.

«Antonio, una abraçada molt forta company»

 

«Avui, una vegada més per motius personals, no pot estar amb nosaltres», així de clar i concís ha estat el conductor del programa en explicar la situació d'Antonio. Després d'haver presentat als nous concursants d'un dels programes més coneguts de la televisió, Gálvez va voler dedicar-li un parell de paraules més a l'exconcursant: «Antonio, una abraçada molt forta company. Tant de bo ens veiem aviat aquí».

 

El concursant, Antonio, visiblement emocionat | Telecinco

 

D'aquesta manera, el presentador deixava entre veure el gran afecte que li tenia a Antonio. Cal recordar que el presentador de Telecinco ja va conèixer amb anterioritat al concursant a la fira del Llibre de Madrid, en el Retiro. A més, el noi va marcar el seu pas pel programa quan va ser a jugar l'última prova: ‘El Rosco’.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris