Primer pla d'Antonio David Flores amb la mirada perduda

«Antonio David és un caixer automàtic, només es mou per diners»

Kiko Hernández no s'ha tallat a l'hora d'opinar sobre la ruptura d'Olga i Antonio David

Kiko Hernández ha tornat, i ho ha fet més devastador que mai. Després de perdre una altra gran amiga seva, Begoña Sierra, el tertulià necessitava temps per a assimilar-ho i recuperar-se, per això ha estat desaparegut durant un temps.

«Vull agafar-me uns dies i descansar...», va anunciar al seu moment. «Per la meva salut mental, necessito parar, perquè és que no pot ser».

«Hi ha un moment en què rebentes. Hi ha hagut alguns moments en què no sabia ni on era», afegia superat per la situació. I fins i tot assegurava que s'havia espantat per haver tingut «idees una mica rares».

Imatge de Kiko Hernández a la tornada a Sálvame el 26 d'octubre de 2021
Kiko Hernández ha tornat amb forces renovades | Telecinco

I més tenint en compte que fa uns mesos va dir adeu a la seva fidel companya de batalles a 'Sálvame', Mila Ximénez, que va morir després d'una llarga lluita contra el càncer. De fet, Hernández assegurava que havia estat totalment incomunicat i allunyat del món.

«No he respost a ningú. Vaig apagar el mòbil i no el vaig encendre fins ahir», va explicar ahir a plató. I la veritat és que aquests dinou dies que ha estat desaparegut li han anat bé per a recuperar forces.

«Comencem de nou amb moltíssima força i ganes, després d'aquesta pausa tan necessària…», compartia a Instagram.

Això sí, va advertir que no trigaria a posar-se al dia amb les notícies d'actualitat. «De moment no tinc informacions sobre res, tampoc d'Antonio David Flores i Olga Moreno, però dona'm dos minuts i ja veuràs».

A més, remarcava que es creu al cent per cent les informacions que involucren directament Antonio David.

 

Kiko Hernández es pronuncia sobre la separació d'Antonio David Flores i Olga Moreno

«Mira que he estat desconnectat, però crec que és veritat. I crec que molts dels que som aquí sabíem això de la separació i de la periodista, Marta. Jo, almenys, ho sabia», assegurava.

I sobre l'exclusiva, afirmava que «és la cosa més absurda que he vist». I, referint-se a l'exguàrdia civil, va assenyalar que «aquest senyor és un caixer automàtic errant».

Muntatge amb les cares d'Antonio David i Olga Moreno
Antonio David i Olga Moreno haurien trencat la relació | La Notícia Digital

També va opinar sobre el fet que no s'hagi pronunciat sobre la ruptura amb Olga.

«Aquest senyor no diu res perquè, per començar, hauria de confirmar una portada d´una revista que és enemiga seva, la revista 'Lecturas'», explicava Kiko.

«I després, perquè tampoc li han fet cap oferta econòmica perquè ho confirmi, i no ho farà gratis», afegia.

«Li dones cent euros i ho deixa anar tot. Només es mou per pasta. És com el conill de Duracell, que li dones un copet i es comença a moure i a picar de mans. Donc a ell li dones diners i comença a parlar», ironitzava el tertulià.

Kiko Hernández, implacable contra Chabelita després de l'entrevista

Però Antonio David no és l'únic que ha hagut de fer front a la llengua viperina del col·laborador, sinó també Isa Pantoja. Chabelita va posar verd el seu germà, Kiko Rivera, al 'Deluxe' i fins i tot va donar entendre que havia recaigut en les drogues.

Muntatge amb les cares de Kiko Rivera i Isa Pantoja
Chabelita ha parlat més clar que mai sobre el germà | La Noticia Digital

«He sigut estúpida per haver callat i haver-lo perdonat. El que em frena a explicar més coses és que tinc l'esperança d'arreglar la relació amb ell», prosseguia.

Però Kiko Hernández sembla que no està d'acord amb ella. «Isa explica el que li dona la gana quan li dona la gana», l'atacava.

«Trucades a hores intempestives dient-li: "Germà, tinc un problema molt gros, vine a casa, que em mataran"», revelava comprometent-la.