Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Antonio David Flores provoca el caos als passadissos de Telecinco: «Va ser ell»

Gràcies a Rocío Carrasco s'ha descobert un dels grans secrets que s'amagava als platós de Mediaset

Rocío Carrasco segueix destapant el pastís i traient a la llum el calvari personal que ha viscut al llarg de tota la seva vida. Una vida que ara intenta viure i gaudir. Justament per això l'equip de professionals que la tracten li va recomanar que tragués tot el que portava dins i que ho compartís amb el públic, el mateix que durant anys ha donat suport a Antonio David Flores i que s'ha permès titllar-la de mala mare, gairebé sense haver escoltat el seu testimoni.

Això mateix ha passat amb molts col·laboradors de televisió, que durant anys han compartit plató i programes amb Antonio David Flores i mai l'han qüestionat en relació amb les acusacions que abocava sobre la mare dels seus fills. Però la veritat és que, a poc a poc, la situació va canviant i la imatge d'Antonio David està fent un gir mediàtic radical, que li serà molt difícil canviar. Per començar, no compta amb el suport de cap revista ni tampoc amb el de Mediaset, que li va tancar les portes justament l'endemà que es comencés a emetre la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', considerant que no era pertinent tenir-lo en plantilla, mentre que alhora se l'estava exposant públicament per un assumpte molt lleig.

Doncs bé, més enllà dels temes que afecten la relació entre Rocío Carrasco i Antonio David, aquesta passada nit ha sortit a la llum un assumpte que, sense voler-ho, podria descobrir un dels grans enigmes que fa anys que circula per Mediaset i que mai ningú ha sabut resoldre. Tot ha començat quan Carrasco ha explicat que el seu exmarit li tornava els seus fills amb roba gens adequada i plens de polls. Uns polls que es van fer molt comuns en els caps dels seus fills i que la van obligar a comprar desenes de locions per poder posar remei a l'assumpte cada vegada que els nens tornaven a casa de la seva mare.

De fet, Rocío Carrasco ha relatat el dia en què, per un problema de salut del seu fill petit, es va trobar amb Olga Moreno i Antonio David Flores i els va dir que es miressin els caps perquè cada vegada que els nens tornaven a casa, apareixien plens de polls. Un fet que Olga va negar, però que va haver d'acabar acceptant quan van comprovar que tota la família estava plena d'aquests petits insectes.

Tot això ha desencadenat a més una altra polèmica, que afecta tota la plantilla de treballadors de Mediaset. Quan Rocío ha explicat el tema dels polls, no ha trigat a aparèixer a les xarxes socials el vídeo en què el 'súper' de 'Gran Hermano VIP 7' comunica als concursants que s'han detectat polls dins de la casa.

Totes les mirades apunten a ell

En aquell moment no es va poder saber qui havia portat els polls a la casa, però ara, sabent que Antonio David va estar en aquesta edició, és impossible deixar de pensar que potser ell hi va tenir alguna cosa a veure. Recordem que Mila Ximénez es va prendre molt malament la notícia i va començar a atacar els seus companys, en veure's totalment superada pel que estava passant. El caos va ser tal, que el programa va haver de comprar locions capil·lars i van començar a aplicar tractaments a tots els concursants.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlota Corredera ha fet referència a aquest tema durant el programa i ha afirmat que, en tota la història de 'Gran Hermano' a Telecinco, va ser l'única vegada que va passar. Aquest dijous, de fet, tractaran el tema amb més profunditat a 'Sálvame'. Cada vegada està més clar que Antonio David té cada vegada menys opcions per ressorgir en els mitjans de comunicació, i potser és el moment que comenci a pensar en altres formes de guanyar-se la vida.