Muntatge fotogràfic de Kiko Hernández i Antonio David Flores

Antonio David Flores assenyala Kiko Hernández i confessa el seu secret aterridor

Antonio David ha tret a la llum la veritable cara de Kiko Hernández

Antonio David Flores va començar a treballar als mitjans de comunicació gràcies a la família de la seva exdona i mare de dos dels seus fills.

El col·laborador va demostrar ràpidament que tenia capacitat per crear espectacle, però els seus últims moviments li han jugat una mala passada. Ha atacat de forma directa Rociíto, que ha estat coronada reina del feminisme, i l'audiència no perdona aquest atreviment.

L'exguàrdia civil ha fet acusacions serioses sobre Rocío Carrasco i certs periodistes van confiar en la seva paraula durant molt de temps. Tot i això, la situació ha fet un gir de 180 graus perquè Telecinco ha demostrat que el seu antic col·laborador no ha estat sincer. Fa uns mesos, el van obligar a abandonar els platós i el van exiliar de la premsa rosa, des d'aleshores el seu poder mediàtic no té valor.

Però no pensa quedar-se de braços plegats mentre els seus enemics destrossen el seu llegat televisiu i ha traçat una estratègia perfecta. Està utilitzant les seves xarxes socials, sobretot Youtube, per atacar els seus detractors. L'últim a caure ha estat Kiko Hernández, que ha atacat el punt feble de Flores: la seva filla Rocío.

Antonio David estaria passant un mal moment
Antonio David Flores té molts problemes amb Telecinco. | Cedida

Rocío Flores, segons Kiko Hernández, no ha tingut un bon comportament amb la seva mare i ha estat força injusta amb ella. El col·laborador l'ha situat al punt de mira i Antonio David l'ha frenat perquè no consenteix que ningú carregui contra ella. Ara, s'ha venjat d'Hernández traient a la llum el seu gran secret.

Flores està convençut que Kiko té obsessió per atacar les dones. Fa molts anys va amenaçar Sonia Arenas, exconcursant de 'Gran Hermano', amb donar-li «dues hòsties». Aquest tipus de comportaments, seguint l'opinió de l'ex de Carrasco, haurien d'estar penats durament.

Antonio David ataca Kiko Hernández: «Un paio perillós»

Antonio David Flores ha estat expulsat de Telecinco perquè suposadament no s'ha portat bé amb la mare dels seus fills. Ell vol deixar clar que la justícia l'ha declarat innocent i que en cap moment no ha estat condemnat per res. Per això, no entén per què Kiko continua treballant als platós quan ell sí que ha estat injust amb moltes dones.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández s'ha enfrontat a Rocío Flores. | Mediaset

Flores ha enviat un missatge a Hernández. «Ets un paio perillós i no hauries d'estar treballant a la televisió. Critiques l'aspecte físic de les dones i les humilies. Fa 15 anys que les insultes i menysprees».

Kiko ha rebut un dels cops més durs de la seva carrera, ja que tots els mitjans estan fent ressò de les paraules de Flores. La veritat és que el tertulià ha tingut enfrontaments amb força dones, així que el públic corrobora els atacs d'Antonio David. Tot i que ja no té tant poder com abans, sembla que recupera el tron televisiu a poc a poc.

Antonio David acusa 'Sálvame': «M'heu assegut a la banqueta»

Kiko Hernández està en boca de tothom després del vídeo que Antonio David Flores ha publicat a Youtube, però ell no és l'únic. Tots els col·laboradors de 'Sálvame' han estat assenyalats per Flores perquè suposadament han estat injustos amb ell. «M'heu fet un judici mediàtic i m'heu assegut a la banqueta per ser jutjat en públic quan no tinc ni una demanda».

Assegura que està rebent «assetjament» per part de les xarxes socials, ja que hi ha gent que s'ha cregut la versió publicada a Telecinco. Creu que la seva vida mediàtica mai no tornarà a ser la mateixa i és responsabilitat dels seus antics companys de 'Sálvame'. «Sou el programa amb el nombre més gran de condemnes de la televisió», revela en executar la seva venjança.