Antonio David Flores, contra Sálvame: «És mentida el que han dit»

L'excol·laborador carrega contra els seus antics companys

Fa uns dies, 'Sálvame' es va revolucionar després que David Valldeperas confessés que Antonio David Flores gravava converses privades tant amb els directors com amb alguns col·laboradors. Les sospites de les pràctiques poc ètiques de l'exmarit de Rocío Carrasco van arribar a oïdes dels directors i aquests van decidir posar tots els mitjans possibles per descobrir si la informació era certa.

I finalment ho era, però, la investigació no només va llançar llum sobre els enregistraments d'Antonio David Flores, sinó altres col·laboradors com a Antonio Montero i Gustavo González també van ser descoberts fent la mateixa pràctica. Montero va confirmar que ell gravava, però Gustavo ho va negar. El mateix que ara ha fet Antonio David Flores a una persona molt propera a ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonio David Flores: «És mentida»

Un amic molt proper a Antonio David Flores ha explicat a 'Informalia' com li va semblar el fet de conèixer que David Valldeperas l'acusava en directe d'haver gravat converses privades en algunes de les reunions que es realitzaven a 'Sálvame'. Així, sembla que l'excol·laborador de televisió va rebre sorprès la notícia i «va quedar de pedra».

Antonio David es defensa d'aquestes acusacions afirmant amb rotunditat que «és mentida» que hi hagi gravat converses, i no dubta a amenaçar els que li està assenyalant: «Qui digui el contrari menteix i haurà de provar», expliquen que ha expressat l'exgendre de Rocío Jurado. Manté que està sent vilipendiat per certs programes de televisió i que alguns companys s'estan acarnissant amb ell sense comptar amb proves.

Els directors de 'Sálvame' asseguren que tenen proves que certifiquen les pràctiques d'Antonio David, encara que la veritat és que aquestes encara no han vist la llum públicament i temen que els enregistraments puguin veure la llum ara que l'exguàrdia civil ja no té cap vincle professional amb el programa.

Reunió amb el seu advocat

Ja ho va avançar el mateix Antonio David Flores. Tot el que Rocío Carrasco expliqui en el seu documental serà susceptible d'accions legals per part seva. El pare de Rocío Flores va posar en marxa la maquinària del seu advocat per posar totes les denúncies que es considerin oportunes en el precís moment que s'atempti contra el seu honor, la seva dignitat, i traspassin els límits de la legalitat.

Però no només a la mare dels seus fills, sinó a qualsevol que s'atreveixi a insinuar certes informacions que puguin ser posades davant un jutjat. De moment es coneix que Antonio David Flores i el seu advocat ja han demanat l'embargament dels diners guanyat per Rocío Carrasco pel seu documental, i s'estan vigilant les informacions que s'aboquin sobre l'excol·laborador.

Una llarga reunió de sis hores va mantenir Antonio David amb Iván Hernández, el seu lletrat, per establir les bases sobre com transcorrerà les accions legals que es posaran en marxa amb cada emissió del documental. Tanmateix, es desconeix si en aquesta guerra judicial, l'exguàrdia civil també ha de decidir anar en contra del qual va ser el seu programa per afirmar que havia fet enregistraments secrets.

Encara té un suport fonamental a 'Sálvame'

Gran part dels col·laboradors de 'Sálvame' han obert els ulls respecte a la figura d'Antonio David Flores i la història que ha mantingut durant 25 anys sobre Rocío Carrasco. Tan sols Kiko Matamoros es manté ferm en seguir defensant al seu amic, acusant de mentidera a la filla de Rocío Jurado, però sense aportar cap prova com si està fent ella en cada lliurament de la docu-sèrie. Respecte als enregistraments secrets, Matamoros també ha tret la cara per Antonio David Flores: «Estic convençut que això no és així i vull veure les proves». D'aquesta manera, segurament defensa la versió que el seu amic li ha explicat  i així defensant la seva innocència.


Comentaris

envia el comentari