Antonio David deixa 'Sálvame' sense paraules amb l'estratègia per a pagar els seus deutes

El col·laborador pren una dràstica decisió que promet causar un gran enrenou en el programa

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Antonio David Flores accepta el repte de 'Quiero dinero' | Twitter

Antonio David Flores serà el següent concursant de 'Quiero dinero'. Després que Chelo García Corts decidís deixar el concurs després d'aconseguir 25.000 euros perquè no va acceptar el repte d'ensenyar les xifres del seu compte bancari, ara li ha tocat el torn a l'exmarit de Rocío Carrasco. El col·laborador no ha dubtat a acceptar el repte, tot i saber en què consisteix el concurs.

Antonio David Flores està arruïnat

Així doncs, el programa ja s'ha posat mans a l'obra per idear tota mena de preguntes íntimes i reptes impossibles, als quals Antonio David Flores s'haurà d'enfrontar pròximament. Després de setmanes sense ser el protagonista de 'Sálvame', el col·laborador tornarà a aparèixer gràcies al concurs on segurament es parlarà molt de Rocío Carrasco

S'obre una nova etapa per a Antonio David Flores, que no està travessant una bona època. 'Sálvame' és plenament conscient de les seves debilitats i dels punts forts del col·laborador després de la seva guerra oberta amb la família Campos i amb la seva exdona. A més, les últimes infidelitats que van sorgir fa uns dies van posar en risc el seu matrimoni amb Olga Moreno.

El col·laborador ha hagut d'assistir a nombrosos judicis per les demandes de Rocío Carrasco i Fidel Albiac. Així doncs, l'economia d'Antonio David Flores ha minvat i ara es veu obligat a participar a 'Quiero dinero'. Però això no serà gratis, ja que el col·laborador és conscient de la duresa de les proves i les preguntes que haurà de contestar sobre la seva vida i els seus companys de 'Sálvame'.

Antonio David Flores ha demostrat en més d'una ocasió que no li tremola el pols a l'hora de parlar sobre aspectes de la seva vida passada amb la filla de Rocío Jurado i de Fidel Albiac, del qual va arribar a dir que «és un paio que no fot ni brot». El col·laborador està amb l'aigua fins al coll després que sortís a la llum que la seva exdona li demana 120.000 euros per danys morals.

A aquesta gran xifra de diners se sumen els 80.000 euros que Rocío Carrasco també li sol·licita i que haurà d'abonar si no «vol patir un decret d'embargament». Així doncs, per poder fer front a tantes demandes, el col·laborador ha trobat en 'Quiero dinero' una salvació. Amb els diners que guanyi, podrà seguir mantenint la seva família i complint alhora amb les seves obligacions judicials.


Comentaris

envia el comentari