Tensió a 'Sálvame': Antonio David, a punt de ser despatxat per una filtració

El programa està intentant trobar a un talp que podria ser el pare de Rocío Flores

Antonio David Flores
Antonio David Flores, en la corda fluixa per una greu traïció | Catalunya Diari

Fa una setmana que 'Sálvame' ve avisant sobre l'existència d'un talp entre els col·laboradors del programa. Aquesta informació ha deixat a tots a quadres. Segons sembla, un tertulià estaria venent informació d'algun dels seus companys a paparazzis.

No és la primera vegada que a 'Sálvame' es filtra informació. En el passat, Gustavo González va estar en el punt de mira per haver filtrat informació sobre alguns dels seus companys. L'actual parella de María Lapiedra va ser acusat de talp, una cosa que li va costar l'enemistat amb les seves amigues Gema LópezMaría Patiño. Ara, en aquest nou capítol, el talp podria ser un altre. 

Segons sembla, es tracta d'un col·laborador que s'estaria lucrant per darrere de la seva feina. El primer assenyalat ha estat Antonio David Flores: 'Sálvame' està intentant descobrir al talp, i sembla que l'ex-Guàrdia Civil no està quedant molt ben parat. No existeix una prova clara per dir que el pare de Rocío Flores és el talp, però la desconfiança dels seus companys està allà. 

Antonio David menteix al polígraf

Tot va començar amb les preguntes del polígraf de Conchita. «Has obtingut algun benefici passant informació dels teus companys?», preguntaven a Antonio David. Encara que ell ho va negar, la màquina va contestar que menteix. Tot i això, l'ex-Guàrdia Civil s'ha defensat dient que no dona informació dels seus companys. Els col·laboradors de 'Sálvame' no l'han cregut, motiu pel qual han posat a Antonio David Flores en el punt de mira. 

El pare de Rocío Flores es va convertir en un col·laborador fix del programa una vegada va sortir de 'GH VIP'. Des de llavors, la seva presència en el programa ha estat molt tranquil·la, excepte en algunes ocasions en les quals s'han tractat temes respecte a Rocío Carrasco

Els companys d'Antonio David tenen por d'ell, encara que alguns d'ells, com Rafa Mora, han sortit en la seva defensa. El valencià creu que Gustavo González torna a estar darrere de tot això, La realitat és que el polígraf va determinar que l'ex de Rocío Carrasco menteix, i per aquest motiu haurà de trobar una bona excusa per no ser qüestionat al programa. L'ex-Guàrdia Civil podria ser apartat de 'Sálvame' en cas que aquestes filtracions fossin certes.


Comentaris

envia el comentari