Antonio David destapa la veritat sobre Rocío Flores i Albert Barranco

Ho ha revelat al plató de 'Supervivientes'

Tiya i Rocío Flores discutint a 'Supervivientes'
Ho ha revelat al plató de 'Supervivientes'  | Telecinco

Sense cap dubte, una de les concursants que més joc està donant a 'Supervivientes' és Rocío Flores. Fins i tot s'ha acusat al programa de favoritisme cap a la jove. Flores ha estat protagonista en les seves discussions amb José Antonio Avilés o amb Yiya, però ha generat molta polèmica sobretot amb els missatges que ha enviat a la seva mare, Rocío Carrasco, amb la qual no es parla des de fa anys.

Ara, però, és notícia perquè en els últims dies ha tingut un clar distanciament del qual fins ara era el seu millor amic a l'illa, Albert Barranco.

Ningú sap el perquè d'aquesta 'separació', ni tan sols el que va ser extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Tant és així que no ha dubtat a explicar que nota a Rocío «molt distant i diferent amb mi». Ella, però, ha manifestat que no li passa res i que està tot bé.

Antonio David destapa la veritat

Al plató del 'reality' s'ha parlat d'aquesta situació entre els dos  participants i ha estat el pare i defensor de la jove, Antonio David Flores, qui ha revelat el perquè d'aquest distanciament, com ja en el seu moment va destapar que la seva filla tenia problemes amb la seva imatge.

Antonio David ha manifestat que el motiu pel qual Rocío passa ara menys temps amb Albert és per la manera en què aquest va vestit, pràcticament nu, condició que ell mateix va acceptar a canvi de dues pizzes. El fet que únicament vagi tapat amb una fulla incomoda la jove perquè, com ha exposat el seu pare, «ella és molt pudorosa i s'ha allunyat de Barranco perquè li fa vergonya veure'l només amb la fulla».


Comentaris

envia el comentari