Antonio David s'enfonsa en directe després del missatge inesperat de la seva filla

L'ex de Rocío Carrasco no ha tingut un bon 2020

Antonio David al plató de 'Sálvame'
Antonio David en directe al plató de Sálvame | Mediaset

L'any 2020 està a punt d'acabar i, per aquest motiu, Antonio David Flores ha fet un repàs del que ha estat aquest any per a ell. Ho ha fet en ple directe de 'Sálvame' i aquest balanç l'ha portat a esfondrar-se i a no poder evitar les llàgrimes.

Unes llàgrimes que han arribat quan ha rebut la trucada de la seva filla gran, Rocío Flores, que ha volgut deixar clar el seu suport incondicional.

El balanç de l'any d'Antonio David Flores

A l'igual que altres col·laboradors de 'Sálvame', l'ex Guàrdia Civil ha fet un repàs del que ha estat per a ell aquest 2020. I la veritat és que ha deixat molt clar que no pot qualificar-lo com un dels seus millors anys.

Gran part de culpa de que hagi estat molt complicat és que han anat apareixent dones que han revelat que han tingut romanços amb ell. Aquestes suposades infidelitats, algunes avalades pel polígraf com la d'Isabel Àvila.

Per aquest motiu, ha reconegut que «no hem passat bons moments, han estat difícils i durs». De la mateixa manera, ha afegit que «ens ha passat factura tot el que ha passat aquí (...) El meu matrimoni amb Olga no està enfonsat, però sé que hi ha hagut un abans i un després».

A més, l'ex Guàrdia Civil ha fet un examen de consciència. Així, ha reconegut que no va actuar adequadament traient a la llum la suposada deslleialtat del seu company Canales Rivera. Per això ha exposat: «M'ha fastiguejat».

[Tweet]1341501265465942016 [/tweet]

És més, la conclusió a què ha arribat ha estat: «Això de Canales és un dany que vaig provocar a un company, les deslleialtats van ser un mal que em van provocar a mi i que afecta la meva família».

L'emotiu missatge de Rocío Flors

Com va passar amb l'entrada d'Antonio David a 'Gran Hermano VIP', la seva filla gran ha volgut aparèixer públicament per donar-li suport. Per això, no ha dubtat a trucar a 'Sálvame' en directe per deixar palès que està al seu costat en tot moment.

La jove, que ha preferit allunyar-se dels mitjans, ha fet aquesta excepció per enviar-li un missatge alt i clar: «Estem molt orgullosos i t'esperem a casa». Aquestes paraules, unides a les que la jove va utilitzar per fer esment al pare ja mort de l'ex de Rocío Carrasco, han provocat que el col·laborador no hagi pogut evitar les llàgrimes.

I és que ha reconegut que no ha superat la mort del seu progenitor. Tant és així que ha afirmat que «tots els matins em llevo pensant en ell i me'n vaig a dormir parlant amb ell (...) Li demano forces per seguir lluitant».

De la mateixa manera, Antonio David Flores ha volgut deixar clar que agraïa a la seva filla el missatge i el seu suport incondicional. És més, no ha dubtat a manifestar que ella i els seus altres dos fills són la seva vida.

Per finalitzar el seu balanç, el col·laborador ha fet una petició per a l'any 2021: «Ser feliç». I és que ha reconegut que no ho és plenament i que està cansat que sigui així. En aquest sentit, ha afegit que fa molt de temps que empeny «d'un carro molt gran i fort».

Les paraules de Antonio David Flores han provocat la reacció de gran part dels espectadors. En concret, molts han estat els que han fet servir les xarxes socials per carregar contra ell. I ho han fet amb missatges com ara «Menys plorar i més respectar als teus companys, fals, a més de presumptament infidel diverses vegades. Així que menys ploriqueig i més pensar i decidir en ser millor company, millor persona i no tornar a ser infidel».


Comentaris

envia el comentari